Фейсбук Семеен лекар от Шумен, заразен с коронавирус, сподели сърцераздирателна си

...
Фейсбук
Семеен лекар от Шумен, заразен с коронавирус, сподели сърцераздирателна си
Коментари Харесай

Заразен с COVID-19 лекар не можа да присъства на погребението на майка си

 Фейсбук Семеен доктор от Шумен, инфектиран с ковид, показа сърцераздирателна си история в обществените мрежи. Ден, преди да му бъде прелята кръвна плазма за лекуването му, медикът губи своята майка.

Д-р Милен Чолаков е фамилен и персонален доктор, само че от началото на пандемията е доброволец в МБАЛ и Неотложна помощ в Шумен. На 9 октомври схваща, че и самият той ще би трябвало да се изправи пред заболяването.

След 10 дни лекуване медикът споделя в обществените мрежи, че ще му би трябвало  реконвалесцентна плазма.

" След 3-4 дни усъвършенстване, още веднъж утежняване, температура, болки в гърди, зной, кислороден апетит...от Рьо-сериозна двустранна Ковид пневмония....смяна на терапия,Ремдесивир… ", пише д-р Чолаков за положението си. Медикът приканва и всички да съблюдават ограниченията и да се пазят.

Днес Господ му дава, само че му и лишава, както споделя самият той. В деня, в който на лекаря е прелята плазма, дарена от пациент от София, доктор Чолаков е трябвало да участва на погребението на болната си майка.

За лекуването медикът споделя, че му е подействало извънредно добре. Д-р Чолаков благодари на всички за поддръжката и помощта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР