Фейсбук Психично болна варненка троши автомобили, паркирани в района на Червения

...
Фейсбук
Психично болна варненка троши автомобили, паркирани в района на Червения
Коментари Харесай

Психичноболна жена обира и троши автомобили по тъмна доба в центъра на Варна

 Фейсбук Психично болна варненка троши коли, паркирани в региона на Червения площад, научи Varna24.bg

Варненец популяризира клип в групата Виждам те КАТ-Варна, от който е видно по какъв начин дамата обикаля улицата и ревизира дали може да отвори някоя от колите, след което с гняв чупи огледалата. 

" Това лице на 11юли в 00,50 ч.е видяно в региона на Червен площад да нанася вреди по колите, ревизира ги дали са отключени, дърпа и поврежда прибрани странични ел. огледала. Ако някой го разпознае и ми каже къде да го открия да се свърже с мен. Предлагам заплащане!!! ", написа пострадалия. 

За медията ни той съобщи, че към този момент е получил и други клипчета, от които е видно, че се касае за жена с шизофрения, която прави золуми и краде, когато попадне на отворен автомобил. 

" Дамата " се оказа много позната на варненци, които споделиха за Varna24.bg , че дамата обикаля по през целия ден по офисите в центъра на Варна, където нахлува нападателно и проси пари. Ако й бъдат отказани, сграбчва каквото види пред очите си и си потегля. Читатели на медията ни споделиха, че постоянно са и помагали с храна, цигари или пари, само че защото е нападателна и непредвидима, към този момент заобикалят всевъзможен контакт с нея. 

Потърпевшите търсят подпомагане от полицията за справяне с психичноболната жена, която да бъде настанена в профилирана клиника за лекуване.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР