Фейсбук Преди почти 2 години бившият евродепутат обяви, че ще се

...
Фейсбук
Преди почти 2 години бившият евродепутат обяви, че ще се
Коментари Харесай

Бареков изненада всички с това, което съобщи

 Фейсбук Преди съвсем 2 години някогашният евродепутат разгласи, че ще се бори с демографската рецесия в България като прави деца и ще спре едвам когато числеността им доближи броя на играчите в един футболен тим. Днес по всичко наподобява, че проектът му се развива сполучливо и той фактически има намерение да удържи на своята дума, написа dir.bg.

Скоро политикът ще стане татко за пети път. Това стана ясно, откакто брачната половинка му Мария Календерска се появи в напреднала бременност на митинга, състоял се преди няколко дни пред парцела на предприемача Иво Прокопиев над скалите в местността Буджака, проведен от самия Бареков. Роклята с необятна кройка, която брюнетката носеше, не съумя да прикрие наедрелия ѝ стомах от обективите на телевизионните камери, отразяващи на място протичащото се.

Засега никой от фамилията не е дал публично безапелационен отговор по тематиката, което значи, че полът на бебето към момента не е прочут, само че не е загадка, че бащата на четири момчета от много време мечтае да има дъщеричка.

Наскоро журналистът и някогашен тв водещ показа в персоналния си Facebook профил фотография от почивката си край морския бряг, на която театралничи дружно с жена си и своите наследници - Николай, Александър, Виктор и Антони.

" 70% от парламентарна ни група е строена. Ще има и дами. Мисля, че патриоти като нас би трябвало да имат думата по по-важните въпроси за страната! ", гласи посланието към фрагмента, завършващо с хаштаг " Обичам ви ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР