Фейсбук Поне месец ще продължи инициативата Дари топъл обяд“ за медиците

...
Фейсбук
Поне месец ще продължи инициативата Дари топъл обяд“ за медиците
Коментари Харесай

Поне месец ще продължи инициативата Дари топъл обяд“ за медиците на първа линия във Варна

 Фейсбук Поне месец ще продължи самодейността " Дари топъл обяд “ за медиците на първа линия във Варна. Както Varna24.bg осведоми, благородната идея сплоти хотелиери от морската столица.

Те ще обезпечават благотворително вкусна храна за 100 медици на първа линия, заяви за медията ни регионалният шеф Стоян Пасев.

Инициативата е на БХРА и в нея вземат участие членове от Съюза на хотелиерите и Съюза на притежателите в " Златни пясъци " и " Св. Св. Константин и Елена " във Варна, разяснява за медията ни Георги Щерев, ръководител на Съюза на хотелиерите в " Златни пясъци ".

" 50% от хората, които подаряват средства и артикули са притежатели на хотели, които изобщо не са работили през миналия сезон и също са в затруднено състояние. Това приказва за силата на морала, отговорността и съпричастността на сътрудниците в сектора, които заслужават безпределно почитание за жеста, който вършат ", разяснява Георги Щерев. 

Стана ясно, че топлият обяд ще бъде приготвян в заведение, което се намира в зоната към Морско учебно заведение, а средства и артикули за това са предоставени от хотелиерите в двата курорта. Разносът ще бъде осъществяван от Оперативна програма " Ученическо и столово хранене ", добави още Стоян Пасев. 

Инициативата е в поддръжка на медиците от коронавирус отделенията в 7 варненски лечебни заведения, измежду които и Инфекциозна клиника. 

Георги Щерев прикани освен своите сътрудници да откликнат съгласно опциите си на благородната идея, а и всички жители, които имат опция, да се включат в самодейността. Съвсем скоро ще бъде оповестена и банкова сметка, по която всеки ще може да внесе подаяние за подкрепяне на положителното начинание.

Ето и апелът, споделен във фейсбук:

Продължаваме с благородната идея " Дари топъл обяд “. Искаме да благодарим за изключителната поддръжка на Областния шеф - господин Стоян Пасев, на Кмета на град Варна – господин Иван Портних, на доктор Георгиева и Оперативна програма " Ученическо хранене “ за организацията на логистиката, на Рекламна организация " ФИЛ “ за логото и информационното обслужване на самодейността и най към този момент на всички донори, спомогнали това да се случи, а точно хотелиерите и ресторантьорите от к.к Златни пясъци и к.к. Св. Св. Константин и Елена.

Продължаваме по същия метод, най-малко още месец с топъл обяд дарен от хотелиерите от двата комплекса, членуващи в двете браншови организации - Съюз на хотелиерите – к.к. Златни пясъци и от Съюза на притежателите за развиване на к.к. Златни пясъци и други притежатели от комплексите.

Призоваваме НПО-та, компании и жители да се включат в самодейността. За повече информация и включване: имейл: [email protected] ; моб.тел.: 0884 974 803.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР