Фейсбук Полицията изнесе официална информация за за която Burgas24.bg информира по-рано

...
Фейсбук
Полицията изнесе официална информация за за която Burgas24.bg информира по-рано
Коментари Харесай

Млада жена загина в тежката катастрофа в Айтос! Линейки извозват пострадали към Бургас!

 Фейсбук Полицията изнесе публична информация за за която Burgas24.bg осведоми по-рано през днешния ден. Инцидентът е станал към 12.40 ч. на ул. " Хаджи Димитър " в Айтос.  Товарен автомобил " ДАФ " с полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 51-годишен несебърлия, движещ се от Руен в посока кръговото придвижване, по неустановени досега аргументи в региона на Автогара - Айтос лишава преимуществото и позволява ПТП с пресичаща по пешеходна пътека пешеходка, след което блъска намиращите се по ул. " Хаджи Димитър " и евентуално изчакващи аления сигнал на светофара седем пътни транспортни средства, с изключение на леки коли, измежду тях има и микробус.

От случая джип " Тойта рав 4 ", с търговищка регистрация се самозапалва. Пътуващата на задната седалка 28-годишна жена от Търговище умира на място. Към момента в посока УМБАЛ - Бургас са откарани голям брой потърпевши, чието здравословно положение е в развой на изясняване.

Айтоската улица " Хаджи Димитър " - от Автогара - Айтос до кръговото кръстовище, е затворена за придвижване, като на място работят полицейски екипи от бранш " Пътна полиция " ОДМВР - Бургас, Районно ръководство - Айтос и чиновници от " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Айтос. Предстои осъществяване на оглед на местопроизшествието. Пътният трафик в посока от и за Руен се прави през обходен маршрут.

Причините за случая са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР