Фейсбук Парче от мазилка с размери метър на 50 см се

...
Фейсбук
Парче от мазилка с размери метър на 50 см се
Коментари Харесай

Парче от мазилка падна по време на час във варненско училище, второкласник пострада

Фейсбук Парче от мазилка с размери метър на 50 см се е откъртило от тавана на ОУ " Христо Ботев " в " Аспарухово " по време на час по изобразяване на 3 януари, научи Varna24.bg

От учебното заведение потвърдиха за случая, при който е потърпевш второкласник и оповестиха, че подробна информация е дадена до Регионалния инспекторат по образованието и дирекция " Образование и юношески действия " в Община Варна.

" Имаме подадена информация по случая. Паднала е част от мазилката на тавана в класната стая, като при рухването е блъснала ръчичката на дете от втори клас. Няма съществени пострадвания. Изпратили сме комисия, която огледа базата и откри, че в още две пространства има рискови сектори с видими пропуквания, които могат да доведат до рухване на мазилка. Мазилката, която е паднала е с размери метър на 50 сантиметра. Успоредно с нашата инспекция тече и инспекция на Дирекция " Образование " в Община Варна, откъдето ще вземат ограничения за обезопасяването на постройката ", разяснява за Varna24.bg началникът на инспектората във Варна Венцеслава Генова. 

До минути ще излезем с публична позиция по случая, добави за медията ни шефът на Дирекция " Образование и юношески действия " в Община Варна Лилия Христова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР