Фейсбук Още една раздяла след шоуто Един за друг! Яница и

...
Фейсбук
Още една раздяла след шоуто Един за друг! Яница и
Коментари Харесай

Дани и Дени от Един за друг също скъсаха!

 Фейсбук Още една разлъка след шоуто " Един за различен "! Яница и Момчил от втория сезон на сантименталното шоу " Един за различен “ към този момент са разведени. Бракът им продължи по-малко от година. Силистренката към този момент е сменила семейството си и се показва в обществените мрежи като Касабова. Предаването " Един за различен " е отворило очите на двойката, която в шоуто разбра, че не си подхожда и не са сродни души.

Яница, която е приключила " Предучилищна педагогика " във Великотърновския университет, сподели, че въобще не владее родния си език,  шашна феновете с бруталния си акцент и неверно произнасяне на думите. Феновете на сантименталното предаване незабавно се запитаха какво прави учтив и сдържан мъж като Момчил с червенокоската.

Тя е изтрила всички общи фотоси с някогашния си мъж. Разривът в връзките на двойката от Силистра настъпи малко след отпадането им от риалитито. Докато са във вилата на любовта, Яница и Момчил си дават сметка, че изобщо не са един за различен. Въпреки че са дружно повече от 3 години, двойката непрекъснато се кара. Яница, която стана известна с обичания си цвят - лѝлаво (според нея по този начин е правилно), е с много просташки език и експлозивен темперамент.

Момчил урежда жена си на сладка служба в общината в Силистра и по този начин от сервитьорка става съветник " обществени услуги " в града им. След развода, огнената кокона към този момент работи като маникюриста, като по този начин се усеща доста по-добре и на място в новата си специалност.

След края на шоуто се разпадна и връзката на младите Дани и Дени. Те станаха известни като Д2, само че поеха в разнообразни направления откакто завърши " Един за различен “. Те към този момент нямат общи фотоси и не се следват в инстаграм. В сантименталното предаване стана ясно, че Дени е повече мъж от Дани, който се оказа мамино и татино синче. Блондинката потвърди, че е много по-смела и борбена, в сравнение с мускулестият юноша, който обича да е на несъмнено и до родителите си, написа " Уикенд ".

Единствено Тина и Станимир затвърдиха любовта си със заветното " да “. Това се случи в морския курорт Елените, където двойката подвигна приказна женитба в прекрасен хотелски комплекс. Припомняме, че след финала на " Един за различен “, който бе излъчен тази пролет, Тина и Миро не съумяха да се преборят успеха. Въпреки това триумфиралите на последното предизвикателство Тяна и Иво си благородно разделиха премията с тях, като по този начин по-младото семейство също си потегли от вилата на любовта с малко над 44 000 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР