Фейсбук Няма да бъде глобен пенсионер, който бъде хванат в магазина

...
Фейсбук
Няма да бъде глобен пенсионер, който бъде хванат в магазина
Коментари Харесай

Казаха дали ще глобяват пенсионерите, ако влязат в магазин след 10.00 часа

 Фейсбук Няма да бъде санкциониран пенсионер, който бъде заловен в магазина в 10,30 часа, тъй като е отишъл да си купи самун. Това съобщи вътрешният министър по Нова телевизия. Думите му бяха поради новите забрани, наложени от здравното министерство, съгласно които хората на и над 65-годишна възраст не могат да влизат в търговски обекти отвън двата часа сред 8 и 10 сутринта.

" Ние не постановяваме санкции незабавно! Ако възрастен човек е в магазин отвън часовете, ще бъде предизвестен, и то в началото единствено устно. Редът за допускане в магазините е отговорност на притежателите, само че охранителите не могат да желаят персонални данни ", сподели още Терзийски.

За последните 10 дни служители на реда да издали над 10 000 предизвестия на хора, че не съблюдават противоепидемичните ограничения, добави министърът. Има и 644 наказани, че нарушават наложената им карантина като 2-3 от присъдите са ефикасни и нарушителите са в пандиза. 1350 са болните от ковид служители на реда, заяви още Терзийски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР