Фейсбук Нужната кръв за спасяването на двете момчета от Сливен и

...
Фейсбук
Нужната кръв за спасяването на двете момчета от Сливен и
Коментари Харесай

За часове събраха кръвта, нужна за спасяването на младежите, пострадали в мелето по бул. Левски

 Фейсбук Нужната кръв за спасяването на двете момчета от Сливен и момичето от Варна, потърпевши доста тежко в злокобната злополука по бул. " Левски ", е събрана за часове. Това научи Varna24.bg от обява на близка на младежите, споделена във Facebook. 

Малко по-рано през днешния ден в обществената мрежа беше оповестен следния апел:

" Приятели, тези младежи и наши другари имат потребност от вашата помощ. Пострадаха при злополука на 10.08.2019г. и е належащо огромно количество кръв. Можете да дарите всеки ден без Неделя в Кръвен център Варна. Кръвната група не е от значение‼ На бележките би трябвало да са написани и трите имена на индивида за който дарявате!

▪️Деница Спас Александрова

▪️Атанас Иванов Атанасов

▪️Радослав Петров Петров

И тримата имат потребност от огромно количество кръв❗❗

Бележките могат да се предават в Интензивно поделение или на Божидар Александров Bojidar Aleksandrov 0897340913

Работно време Кръвен център

Понеделник - Петък от 08:00 - 13:00 /13:30 - 17:30

Събота 09:00 - 14:00

Дръжте се с вас сме! "

Както медията ни заяви тази заран, 22-годишното момиче от Варна, е нормализирано и вън от заплаха по информация на шефът на Реанимацията в МАБЛ  " Св. Анна " доктор Валентин Власаков. 

За страдание младите мъже, с които варненката е пътувала, към момента са сред живота и гибелта и за тях не могат да се дадат никакви прогнози все още, добави доктор Власаков по-рано през днешния ден. 

Припомняме, че зверското меле по бул. " Левски " стана в събота вечер към 22:00 часа, в региона на кръстовището с ул. " Струга ".

Водачът на л.а. " Пежо " (25 г.) от Сливен, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се блъска в стената на пасарелката до стадион " Спартак ". 

Вследствие на случая мъжът и неговите спътници - жена на 22 година от Варна и мъж на 26 година от Сливен, са потърпевши тежко, настанени са за лекуване в Реанимацията на МБАЛ " Св. Анна " с заплаха за живота.

По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР