Фейсбук Нищо не е останало от двете коли, които са участвали

...
Фейсбук
Нищо не е останало от двете коли, които са участвали
Коментари Харесай

Кошмарна катастрофа! Бургаски полицай загина в зверската касапница!

Фейсбук Нищо не е останало от двете коли, които са взели участие при зверската злополука със умрял 25-годишен служител на реда нощес. Инцидентът е станал при излизане от десен завой в условия на мокра и хлъзгава пътна настилка.

Водачът на лек  автомобил " Голф " е изгубил ръководство над колата и е  връхлетял върху идващия в насрещното платно лек автомобил " Рено ", ръководен от 56-годишен мъж от Хасково.  Загиналият е чиновник на Министерство на вътрешните работи и е работил в Бургас, само че в този момент бил в отпуск за няколко дни и всеки ден идвал по това време до Котел, с цел да спортува в градската фитнес зала, споделя роднина на жертвата, представен от " Котелнюз ".

" Опитен водач е, познава пътя, въпреки всичко е от региона, нещо се е случило, с цел да стане по този начин. Колко пъти му споделях да си стои вкъщи на топло и да си почива… От 1963 година съм водач, що произшествия станаха на това място и в региона на тези завой. Много би трябвало да се внимава, вижте на 50 метра от тук има два паметника на млади девойки. Малко по-нагоре преди години починаха десетина деца в рейс, доста народ загуби живота си по тези завои. Господ да пази ", съобщи роднината на починалия.

При удара огромната газова бутилка на голфа, която дружно с обемиста бас каса и усилвателя на аудиоуредбата са изхвърчали от задната част на купето. За близо  половин час придвижването през котленски проход беше затворено, с цел да може авариралите коли да бъдат вдигнати от екип на пътна помощ. Дежурни от компанията за пътно поддържане почистиха и обезопасиха мястото на произшествието. По случая е формирано разследване. 

Загиналият е бургаският служител на реда Вилиан Петров - чиновник на Специализираните полицейски сили. Той е определян за извънреден експерт от сътрудниците си - самоуверен и заслужен чиновник на реда.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР