Фейсбук На 4 ноември във фермерския пазар, който се провежда във

...
Фейсбук
На 4 ноември във фермерския пазар, който се провежда във
Коментари Харесай

Благотворителен базар във Варна набира средства за болно бебе

Фейсбук На 4 ноември във фермерския пазар, който се организира във Фестивалния комплекс на Варна, от 11 до 18 часа ще се организира благотворителен базар за набирането на средства за дребната Марая, оповестиха за Varna24.bg уредниците. Ето и техния апел:

" Здравейте, положителни хора! Организираме благотворителен базар в поддръжка на бебе Марая! На финалната права сме, събрахме 440 000 лв., остават още единствено 60 000 лв.. Заедно можем да сътворим чудото и дребната ни принцеса да оздравее. Сръчни ръчички, от цялата страна, сътвориха и изпратиха " Коледни магии ". Любезните ни домакини от " Фестивален и конгресен център " – Варна и " Фермерски пазар – Варна " ни предоставиха опция и място да подредим дарените предмети. От Върховен административен съд, благи другари, чакаме да ни посетите, да дарите средства за СПЕШНАТА ОПЕРАЦИЯ на нашето малко геройче и да си приберете парченце обич, която да топли душите Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), в Коледната нощ и да Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) припомня, че имате огромни сърца! "

Припомняме и историята на момиченцето, споделена в страницата " Да дарим късмет за живот на бебе МАРАЯ " от нейните родители:

" Ние сме едни доста разтревожени родители на едно малко пракрасно момиченце, което е единствено на 2 месеца. Казваме се Пламен Кръстев и Анита Георгиева от град Ловеч. След раждането на щерка ни преди 2 месеца всичко беше наред, досега в който преди към месец се откри че не й минава жълтеницата. От нашата болница беше препратена към Окръжна болница в гр. Плевен, а от там след 1 седмица несполучливи лекувания и повлияване на жълтеницата и към гр. София към единствената детска педиатрична клиника проф. Иван Митев за престой от още 2 седмици. Там се откри след голям брой проучвания,скенери,и всевъзможни медикаментозни опити за лекуване, че се е родила с доста рядка вродена аномалия-атрезия на жлъчните пътища и липса на злобен мехур-което води до единственото лекуване, а точно на скъпоструваща трансплантация на черен дроб в чужбина от порядъка на 250000-300000 лева Още по-лошото в тази ситуация, е че нямаме доста време разполагаем и би трябвало да съберем сумата до Нова година, тъй като черния й дроб заради невъзможността да отделя натрупващите се жлъчни сокове и билиарубин ще образува цироза което води до съдбовен край... За нас е непостижима такава сума и откакто научихме диагнозата почнахме да търсим помощ от компании, хора и организации за набиране на средствата... 

Нека дадем късмет на това мъниче за живот и нека се отзовете на молбата ни и да се популяризира нейния случай.

Открита е дарителска сметка: 

УниКредит Булбанк 

IBAN: BG83UNCR70001523369899 

BIC: UNCRBGSF 

Титуляр: Марая Пламенова Кръстева 

Както и регистрация в онлайн платформата за дарения и помощ: https://helpkarma.com/campaign/dari-shans-za-jivot-na-bebe-maraia-186 БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ на всеки отзовал се-за нас значи доста!!! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР