Фейсбук На 26 май вечерта мъж и жена пътували с автомобила

...
Фейсбук
На 26 май вечерта мъж и жена пътували с автомобила
Коментари Харесай

Опасен сблъсък с кон на магистрала Тракия

 Фейсбук На 26 май вечерта мъж и жена пътували с автомобила си, когато внезапно пред тях излязло животното. Ударът в дясната страна на автомобила е бил неминуем. По колата са нанесени съществени материални вреди, само че пътуващите в нея – Бранимира и Калоян Йорданови, не са потърпевши. За кон на пътя сигнал е бил подаван на тел. 112 няколко пъти, като, съгласно информациите, той е бил видян от другата страна на тунела Траянови врата, което значи, че конят е минал тунела.

От АПИ настояват, че в началото животното е било отведено отвън автомагистралата от чиновниците на поддържащата компания, само че часове по-късно конят още веднъж е излязъл на платното. Според Пътната организация това е станало през един от пътните възли на автомагистралата.

" Беше през нощта, а тук има завой и го видяхме в действителност в последния миг ", описа водачът Калоян в ефира на " Здравей, България ".

Пътничката до него – Бранимира изясни,
Няколко часа по-късно патрулът, който е пристигнал, с цел да отстрани мъртвия кон от автомагистралата, попитал Бранимира и Калоян дали са виждали и жребче на пътя. " Не го бяхме видели, само че допускаме, че те са имали информацията за още един кон ", добави Бранимира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР