Фейсбук Миглена Каканашева - Мегз е решила да промени тотално себе

...
Фейсбук
Миглена Каканашева - Мегз е решила да промени тотално себе
Коментари Харесай

Мегз с интересен пост и провокативни кадри

 Фейсбук Миглена Каканашева - Мегз е решила да промени тотално себе си и живота си, а по време на трансформацията тя държи всичките си другари и фенове в течение на събитията. Дизайнерката от Раковски и риалити звезда е трансформирала метода си на живот - към този момент се храни здравословно и тренира, а по думите й в този момент е време да отвори втората си чакра - тази на сексуалността и основаването на поколение. Ето какво тъкмо написа тя. 

" Скъпи другари, през днешния ден бях в Боянския водопад. Буквално, ей в това, сходно на пещера образувание, което се намира тъкмо в центъра му. След като две години (може да се каже и 3, само че първата най-вече мрънках и ревях по тематиката, по тази причина няма да я броим) ви “продъних " ушите по тематиките заземяване, сигурност, грижа, упора и всичко, с което се асоциира работата по първа чакра.

След като преборих стотици свои страхове и трансформирах тялото си от анорексична уязвимост към обикновено. След като се успокоих и възстанових метода си на живот от краен работохолизъм към малко по-нормално. И най-важното, откакто построих трайни привички по всичко гореизброено, които считам да подкрепям отсега нататък, през днешния ден самата аз към този момент се усещам постоянна и мощна - сама по себе си, поради това, което съм - Миглена.

А не поради бизнес, триумфи, сътрудник или значимостта на идеите, зад които заставах. Затова през днешния ден към този момент се усещам подготвена да мина към един нов стадий на личностното ми рационализиране. Втора чакра. Тук ще работя интензивно върху женската си сила, желанията си, сексуалността си, основаването на поколение, потребностите си, удоволствията и потискането, възприятието за виновност. В първа чакра всичко се въртеше към земята - корените, храната, здравето, стабилността. Във втора чакра - всичко ще се върти към водата ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР