Фейсбук Майката на две деца Красимира, която вчера бе открита мъртва

...
Фейсбук
Майката на две деца Красимира, която вчера бе открита мъртва
Коментари Харесай

Нова версия за смъртта на Красимира: Самоубила се е като е натиснала спусъка с пръста на крака си

 Фейсбук Майката на две деца Красимира, която през вчерашния ден бе открита мъртва в дома си в пловдивското село Бегово, сама е поставила завършек на живота си. Това сочи аутопсията, твърди Блиц.

21-годишната арендаторка се е самоубила с въздушна пушка в сърцето, като е натиснала спусъка с огромния пръст на единия си крайник.  По ръцете на момичето е имало остарели белези от рязане на вените с нож. Това значи предходен опит за самоубийство.

Близки на Красимира, които са я виждали преди дни, обаче не са забелязали никакви белези.  Младата жена е била с лабилна душeвност, споделиха още проверяващите. В къщата й са били открити доста лекарства.

Тя е била срината от нелепата и непредвидена гибел на майка си, която умира в злополука преди няколко години, а наскоро умрял и татко й.

Тогава момичето е приемало лекарства. Близките настояват, че се е възстановило, било цялостно с живот, пламенно и правело проекти за бъдещето, децата си и бизнеса си. Въпреки това специалистите са на мнение, че точно тази неустойчивост е подтикнала Красимира към крайната стъпка. Вчера до късно на разпит беше мъжът, с който тя е живеела. Двамата имат бебе на 2 месеца и детенце на 2 години. Той обаче беше освободен нощес от полицията.

Красимира и мъжът са имали паралелни любовни връзки с други хора. Те са открити, само че нямат отношение по случая.

Слуховете поради ликвидиране за пари, които се носят в Бегово, си имат предистория. Още преди време, до момента в който бащата на момичето бил жив, някой влезнал в дома му посреднощ и го смазал от пердах. Отмъкнал му 50 хиляди лв..

Това била облагата от слънчогледа, който той гледал и продал. Когато бащата умрял, дъщерята Красимира поела бизнеса. Въпреки нежната си възраст, се оправяла сама с служащи и над 2000 декара разнообразни насаждения.

Красимира е имала проблеми с Любомир, с който живеела допреди седмица. Изгонила го, той се изнесъл, а през вчерашния ден я е разкрил мъртва в дома й.  Погребението на момичето ще бъде евентуално на следващия ден в Бегово.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР