Фейсбук Мъжът, който е загинал на 165-и км на магистрала Тракия

...
Фейсбук
Мъжът, който е загинал на 165-и км на магистрала Тракия
Коментари Харесай

Безумие! Пресичане за цигари довело до страшната трагедия на Тракия

 Фейсбук Мъжът, който е умрял на 165-и км на автомагистрала " Тракия " по непотвърдена информация е турски жител. Той е карал лек автомобил, движил се е в посока от Бургас към София.

Мъжът е спрял колата си в региона на 165-ия км на скоростната права и е тръгнал да пресича пътното платно, с цел да стигне до бензиностанцията в другата посока. Искал е да си купи цигари. Той безусловно е бил затрит и погубен на място при пресичането. В момента към момента се прави оглед, написа " Блиц ".

Официално от Министерство на вътрешните работи: 

Сигнал за злополуката сред лек автомобил и пешеходец е получен малко преди  6.30  часа тази заран на телефон 112. По първични данни при 165 км в посока София, разклона за село Оризово на автомагистралата тежко е потърпевш пешеходец. Незабавно към  мястото на случая са ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ, които са открили гибелта на пресичащия.

На мястото на произшествието се прави оглед, обясняват се всички обстоятелства и условия довели до тежкия случай. Другото платно на автомагистралата е затворено за ремонт. Това са аргументите придвижването по Автомагистрала " Тракия “ при 165 км  да е краткотрайно лимитирано и в двете направления.  

Създадена е организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел " Пловдив – Изток “ и назад.Екипи на " Пътна полиция “ са на място и контролират трафика. Апелът за водачите е да карат с нараснало внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма отдалеченост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР