Фейсбук Какви са битовите условия в ковид отделенията в пловдивските болници?

...
Фейсбук
Какви са битовите условия в ковид отделенията в пловдивските болници?
Коментари Харесай

Не е за хора със слаби нерви! Потресаващи кадри от ковид отделение в пловдивска общинска болница

 Фейсбук Какви са битовите условия в коронавирус отделенията в пловдивските лечебни заведения? Завесата повдига леко пловдивчанин, който е 27 дни в общинската МБАЛ " Св. Мина ". Даваме му думата незабавно:

27 дни в Болница " Свети Мина " Пловдив

Ковид отделението, което се грижи за мен, водено от лекар Янев, е нещо, което няма да не помни в никакъв случай. Феноменален доктор с гигантско сърце, който дава от личния си джоб, с цел да усъвършенства изискванията в отделението. Не единствено той, а и сестрите, които са там от дълги години, се пробват да трансформират общинската дивотия, само че уви не съумяват.

В отделението на първия от двата коронавирус етажа има една тоалетна, няма нито една работеща чешма в нея. Мухълът и влагата са унищожили всичко. Няма баня. Къпането става в леглото с антибактериален спрей, кърпички или в случай че можеш да седиш прав на дребната чешмичка в стаите.

В стаите няма бутон за повикване на помощ (има на стените, само че не работят, нито един). Дежурните сестри биват викани и по другите етажи. Оставали сме сами и без помощ не малко пъти. Няма хигиена, не се чисти, а чаршафите ми ги смениха дневно 19...

Санитарите (повечето), които взимат заплата 1000 и бонус за коронавирус 1000, не си мърдат пръста да оказват помощ на пациента, а никой не може да им каже и дума. Непрекъснато се появяват и натрапени нови доктори, пратени от Общината, които нямат никакъв опит и вредят на пациента.

Имам пусната публична тъжба против една такава докторка, която открадна персонална здравна техника от мен и без обзор ми сложи несъществуващи диагнози.

Крадат се скъпи медикаменти и консумативи. Вкараха от кардиологията човек, който се оказа без коронавирус... в моята стая... при 4 коронавирус заболели в нея (макар и за няколко часа).

Добрите лекари там и пациентите не заслужават това. Готов съм да опиша цялата покъртителна история за тези 27 дни. Дано тази седмица се реши, че мога да продължа лекуването у дома, а не в друга болница...

А вие разгледайте фотосите от " Свети Мина ", където се лекуват коронавирус болните. Споделете фотосите, с цел да има късмет пациенти и лекари да са в по-добри условия.

За край на този печален пост желая да благодаря на индивида, който избави живота ми (и безусловно и преносно) - сестра Люба Драганова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР