Фейсбук Гала стриктно се придържа към популярната 90-дневна диета, на която

...
Фейсбук
Гала стриктно се придържа към популярната 90-дневна диета, на която
Коментари Харесай

Гала отслабна с 6 килограма само за месец, ето от какво

 Фейсбук Гала прецизно се придържа към известната 90-дневна диета, на която дължи стройната си фигура. 

Само за месец тв звездата се похвали, че е свалила 6 кг, освен това без да гладува и да й прималява от липса на сила.

В началото на годината по време на жив ефир Гала и панелистите й взеха решение да се претеглят в действително време пред очите на феновете. Качвайки се на кантара, водещата бе вцепенена от резултата. Оказа се, че през зимата е достигнала тегло от 62 кг, което за нейната височина е повече от обикновено, само че надхвърляло персоналните й критерии за хармония. Така Гала експресно влезнала в режима на 90-дневната диета, с цел да се завърне към присъщите за нея 56 кг, които поддържала години наред, написа Hotnews.bg

След като трансферирала 50 обаче, метаболизмът й се забавил и фигyрата й изисквала повече грижи. Тъй като другите диети не й понесли, тъй като имала физически дискомфорт, 90-дневната била положително решение за нея – хем да е сита, хем да слабее.

Този режим е авторство на две словенки, само че стъпва на разделно хранене – от дълго време прочут принцип. За да не се лишава човек от нищо, видовете хранене се редуват. При протеиновите диети се дава приоритет на протеиновите храни, при високомазнинните – на мазните, при плодовите – на въглехидратите. Тук всеки вид хранене има собствен ден и те се редуват, тъй че тялото не съумява да свикне и да компенсира.

Диетата е шлагер от години, тъй като не изключва сладкото и шоколада. Нито солта и подправките. Нито бульониге, сладоледа или картофите. Въпросът е всяка храна да бъде сложена на мястото си в своя ден, и да се комбинира вярно. Диетата се съблюдава 3 месеца, само че някои не желаят да се разделят с нея и след приключването й. Не се харчат повече пари от естественото, не се натрупва психически апетит.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР