Фейсбук Двойно убийство с последвало самоубийство - това е водещата версия

...
Фейсбук
Двойно убийство с последвало самоубийство - това е водещата версия
Коментари Харесай

Приятелка на убитата Диляна във Варна: Димитър не веднъж я заплашваше, а тя не спираше да го провокира!

 Фейсбук Двойно ликвидиране с последвало самоубийство - това е водещата версия за тежкото закононарушение във Варна. Това съобщи пред NOVA основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Разследването продължава. Изясняват се всички елементи към стрелбата в жилището в центъра на града. Пред медията приказваха и другари от близкото обграждане на жертвите. 

В момента на нещастието в жилището са били двамата мъже и убитата 23 -годишна жена - Диляна. Тя е имала дългогодишна връзка с Димитър. Апартаментът въпреки това е бил на шведския жител. Версията все още е, че Димитър ги е прострелял, и в следствие се е самоубил. 

" Митко ми е другар от 20 години. Диляна също е една от най-хубавите ми приятелки. Митко беше добър, интелигентен човек. Занимаваше се с бизнес начинания - с туроператорска активност, а по-късно и с недвижими парцели. С третата жертва се познаваме от към седмица-две. Митко ни срещна. В тази компания не мисля, че е имало сходни неща ", съобщи Десислав Димитров.

В последния месец Димитър и Диляна са имали тежка разлъка,  в следствие отново се събрали. 

" Митко и Диляна имаха връзка към 2 години- трагична, тежка връзка. Всяка разлъка той я приемаше доста тежко. Може би това е и повода за нещастието ", сподели още техният другар.

Приятелка на починалото момиче, поискала анонимност, обаче описа, че Димитър нееднократно е заплашвал Диляна.

" Той беше малко... бяха му по-слаби нервите. Тя непрекъснато го предизвикваше. Не си даваше сметка, че нещата, за които той говореше и ни предупреждаваше всички, че ще постъпи по този метод. Тя просто не вярваше. Има доста дами, които са в такива връзки и не си дават сметка, че заканите, които им насочат, в действителност са действителни ", сподели момичето.

В ефира на " Здравей, България " основният секретар на Министерство на вътрешните работи удостовери главната версия.

" Става въпрос за двойно ликвидиране с последвало самоубийство. Така, че гората да бъдат спокойни - няма троен палач, който да се разхожда ", съобщи Ивайло Иванов.

Разследването по случая продължава. Тепърва следва да излязат резултатите от  експертизите и аутопсиите на телата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР