Фейсбук Дни след като ученички се биха пред двора на варненската

...
Фейсбук
Дни след като ученички се биха пред двора на варненската
Коментари Харесай

Отново агресия в училище! Конфликт между седмокласници във Варна завърши със спукана глава

 Фейсбук Дни откакто ученички се биха пред двора на варненската Хуманитарна гимназия, нов случай на експанзия сред възпитаници взриви социалната мрежа във Варна, видя Varna24.bg

Майка на седмокласник разгласява фотоси на спуканата глава на сина си, в резултат на спор във варненското учебно заведение " Найден Геров ". 

В обява в групата " Варненски мамчета " майката на момчето със спуканата глава споделя: " Живеем в мирни времена, а знаете ли по какъв начин аз адресирам децата всеки ден? - С молитва!!! Защото вие скъпи родители сте не запомнили отговорностите си! Един ден вие родители ще страдате, освен децата ви! Това е вашето бъдеще. Опомнете се, замислете се! “.

За Varna24.bg началникът на инспектората във Варна Венцеслава Генова разяснява, че има постъпил отчет от СУ " Найден Геров " за случая от през вчерашния ден, при който двама седмокласници са влезнали първо в вербален спор по време на междучасието, а по-късно по неизяснени досега аргументи единият от тях е потърпевш. 

Сигнал е изпратен и до МОН. В отчета от учебното заведение е посочено, че шефът на учебното заведение е известен за случилото се. След случая здравното лице на учебното заведение незабавно е взело ограничения да окаже първа помощ. Класният началник и психолога са подхванали ограничения по Мех  Фейсбук анизма за попречване на експанзията в учебно заведение. 

" Училището работи по проблема. Случилото се е в междучасието. Между двамата седмокласници първо е имало вербална експанзия. Не е ясно с какво и по какъв начин е ударено потърпевшото момче. Работи се по изясняване на спора и аргументите за него ", разяснява Венцеслава Генова. 

Тя добави, че е осведомена и с различен случай, също станал прочут посредством обществените мрежи, само че за който няма постъпила информация при нея. Там се касае за фотография на момиче от същото учебно заведение с насинено око, също оповестена във Facebook. 

Този случай също се обяснява, от учебното заведение са подхванали ограничения за работа освен с учениците, само че и с техните родители ", добави Венцеслава Генова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР