Фейсбук Чудото на Коледа дойде във Варненския апелативен съд неочаквано рано!

...
Фейсбук
Чудото на Коледа дойде във Варненския апелативен съд неочаквано рано!
Коментари Харесай

Чудото на Коледа дойде във Варненския апелативен съд

 Фейсбук Чудото на Коледа пристигна във Варненския апелативен съд ненадейно рано! Младите създатели и екипът на школата по изкуствата " Дедал “ направиха извънредно благ жест към съдиите и чиновниците - за идните празници им подариха своите творби, оповестиха от пресслужбата на съда.

Повечето картини са част от последната десета юбилейна галерия - нереалната " Платното Пльок “. Тя украсяваше с багрите си фоайето на съда през последната година. Сред великодушните блага са и творби от предишни сбирки – изящни пейзажи, натюрморти, човешки и скотски фигури.

От няколко години младите гении имат лична изложба в Съдебната палата – спонтанен арт салон.

Над 100 са възпитаниците на " Дедал “ през тази образователна година. Заради наложените ограничавания сега, младежите събират нови познания онлайн.

Преподавателите ги срещат с документални и игрални филми, отдадени на историята на изкуството, на живота на известни художници и скулптори.

А ние с неспокойствие чакаме груповите занятия да се възобновят и да можем скоро да подредим 11-тата галерия в арт салона на Апелативния съд.

Съдиите и правосъдните чиновници показват откровена признателност и удивление от всички в " Дедал “! Вие сте в кабинетите, домовете, в сърцата и молитвите ни!

Школа Дедал е основана преди 12 години с вярата, че бъдещето се развива посредством изкуство, просвещение, нематериалност и морал. За тези години са подготвени над 1600 деца. Екипът работи безплатно, а школата се устоя от дарения.

“Дедал " има нужда от целогодишна финансова поддръжка и партньорство!

Още информация можете да откриете на:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР