Фейсбук Чалгата спасява рейтинга на Гласът на България“, след като вчера

...
Фейсбук
Чалгата спасява рейтинга на Гласът на България“, след като вчера
Коментари Харесай

Меди е новият треньор в Гласът на България. Зрители: Това е тъпо

 Фейсбук Чалгата избавя рейтинга на " Гласът на България “, откакто през вчерашния ден вечерта изненадващо Меди се появи на сцената и разгласи, че става гост-треньор. Предвидливо артистът даде изявление преди седмица в конкурентна телевизия, с цел да напомни по какъв начин претърпял отчаяние в друго музикално риалити- " Х Фактор “, откакто Саня Армутлиева го изгонила от тима си. Той е бил и в Гласът преди осем години, като част от тима на Миро от " Каризма “.

В неделя вечер Меди извърши шлагера " Да си тук “ и незабавно беше разпознат от треньорите, които се обърнаха.Той ще влезе и в идващия епизод на шоуто, само че като посетител треньор. Назначението му обаче не зарадва феновете.

" С какво музикално обучение е Меди, че ще бъде треньор? Нищо персонално, само че тези хора се надяват да се научат на техники на пеене. Знам, че шоуто се пробва да си вдигне рейтинга, само че това е жалко! “, чуди се зрителка. " Галена, Меди... Още кой ли ще се подреди?! Така и по този начин са пристигнали, да има какво да понаучат от участниците! Защото те от такива " треньори " - няма на какво “, безапелационен е различен фен. Част от почитателите на шоуто обаче приветстват новия треньор. " Меди е човек с гений.. И който се прави, че не го познава.. И аз не го познавам персонално.. Но гласът му е възвишен и единствено напред.. То очевидно единствено чалга звезди останаха в България и колкото и да ви е неприятно е по този начин “, заключава почитателка на новия треньор. 

Тази неделя в " Гласът на България “ бяха последните кастинги на мрачно за сезона, а четиримата треньори дефинираха кои ще са 14-те участници в тимовете им, с които всеки от тях ще продължи напред.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР