Фейсбук БМВ се посади вчера до борчетата в градинка по бул.

...
Фейсбук
БМВ се посади вчера до борчетата в градинка по бул.
Коментари Харесай

Шофьор на БМВ направи беля по бул.Трети март! Дрифт ли е причината?

Фейсбук БМВ се " посади " през вчерашния ден до борчетата в градинка по бул. " Трети март " във " Владиславово ", а хипотетичната причина е лудо дрифтиране, научи Varna24.bg от очевидци. Прави усещане, че водачът и нацелил и пътен знак.

Мястото е обичано за феновете на рисковите приключения зад кормилото, които постоянно вземат левия завой от бул. " Константин и Фружин " към бул. " Трети март " с дрифт за смут на пешеходците и чакащите на близката автобусна спирка. 

Ето и част от мненията в тази връзка:

" Кръстовище фантазия за всеки дрифтър. 3 ленти на влизане, 3 ленти на излизане. Идеалната траектория да я метнеш на втора, но асфалтът към този момент почистен и като захапе цигулката, ластик и къде? В борчетата или в спирката и след това в борчетата... "

" BMW e реномирана марка и нищо общо няма с простотията българска.... Обаче факт - недорасли рейсъри и полубатки си желаят спортна кола за 3-4К - няма огромен избор и се стига до БМВ 3-ка на 20 години, Ауди А3 или Голф...Проблемът не е с автомобила,а чисто статистически - в най-рисковата група водачи... "

" Тя колата скърца и плаче и желае да почине на спокойствие - а те поставят газ за 10 лв. и вършат дрифт?! "

" Много коне.... решили да пасат малко от градинката... "

От полицията обявиха, че при тях не е подаван сигнал за подобен случай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР