Фейсбук 18-годишният Георги от Асеновград, който почина миналата седмица след сбиване

...
Фейсбук
18-годишният Георги от Асеновград, който почина миналата седмица след сбиване
Коментари Харесай

Стана ясно как е убит 18-годишният Георги пред дискотека в Пловдив

 Фейсбук 18-годишният Георги от Асеновград, който умря предходната седмица след сборичкване наоколо до пловдивска дискотека, е бил ударен единствено един път. Пловдивчанинът, който му е нанесъл удар, е задържан и си признава за това. Останалите момчета от компанията са влезнали в словесни пререкания със починалия, само че не са взели участие в побоя. Предполага се, че Георги е умрял не от единствения удар, който е понесъл, а в резултат на това, че пада на земята и ударя главата си.

Чакат се обаче куп експертизи, които ще покажат какво тъкмо се е случило. В един миг защитата го извела на открито, с цел да си тръгне дружно с приятелката си. На входа обаче Георги се засича с друга компания, която не познавал.

Гардовете разделят младежа и останалите момчета и абсурдът се приключва. На непосредствен паркинг обаче Георги и приятелката му се засичат още веднъж с другата компания и още веднъж поражда спор. Именно в този миг задържаният е нанесъл удар в главата на умрелия. 

На Хелоуин асеновградчанинът изпадна в кома, от която не се разсъни. Дни по-късно той умря в болница " Свети Георги ". Очаква се обвиняването, което сега е за нанасяне на междинна телесна щета, да се преквалифицира в причиняване на гибел по несъобразителност, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР