Фейсбук 18-годишната Памела Балабанова от Бургас е в много тежко състояние

...
Фейсбук
18-годишната Памела Балабанова от Бургас е в много тежко състояние
Коментари Харесай

18-годишно момиче е в кома след удар на БМВ в стълб, лекарите дават малък шанс!

 Фейсбук 18-годишната Памела Балабанова от Бургас е в доста тежко положение след конфликта на БМВ в стълб в региона на Капчето. 

Близките на ученичката от Професионалната гимназия по туризъм " Проф.д-р Асен Златаров " зоват за помощ. Момичето се нуждае незабавно от кръв, с цел да бъде спасен животът й.

" Памела е в кома, на командно дишане. Много сме обезпокоени. Лекарите дават малък късмет, че ще се оправи. Много неприятно си е блъснала главата при злополуката. Не ни дават повече информация от УМБАЛ-Бургас. В момента съм на летището и се прибирам от чужбина. Нямам обсег, изтръпвам при всяко звънене на телефона ", сподели вуйчото на потърпевшото момиче. 

Тежката злополуката стана рано тази заран. В региона на Капчето и магазин Mr. Bricolage лек автомобил БМВ с бургаска регистрация се е подхлъзнал на мокрия асфалт и се е забил в дирек. В колата са се придвижвали Памела, още едно момиче и момче - водачът на БМВ-то, който евентуално не е съумял да овладее немския автомобил. 

По данни на " Флагман " лидерът се е разминал единствено с нерешителност, второто момиче е със строшен крайник. Най-тежко е потърпевша Памела, която е била на задната седалка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР