Фейсбук > Йордан ТаковПо делото е установено, че обвиняемият и двамата

...
Фейсбук
> Йордан ТаковПо делото е установено, че обвиняемият и двамата
Коментари Харесай

Двойното убийство в Пловдив: Йордан Таков може да изгние в затвора

 Фейсбук > Йордан Таков
По делото е открито, че обвиненият и двамата потърпевши били родственици. Те имали бизнес връзки. Занимавали се с доставка, преработване и търговия с кафе машини. Обвиняемият Таков имал легален револвер " Макаров “. На 26 ноември 2019 година, в Пловдив, сред тях зародил спор, тъй като обвиненият желал да вземе обща за компанията кафе машина. Христо Ботев не бил склонен. Последвал физически конфликт сред тримата, след което Таков прострелял с пет патрона бащата и сина.

По делото са разпитани очевидци, конфискувани са били материални доказателства, направени са били голям брой експертизи. Заключението на комплексната съдебномедицинска експертиза сочи, че гибелта на Христо Ботев е настъпила от остра кръвозагуба, откакто е бил прострелян три пъти, а на татко му Васил Ботев, който е бил прострелян два пъти, от пострадване в региона на врата.     

Обвиняемият Таков е с взета мярка за неотклонение " задържане под стража “ и се намира в пандиза.

Предвиденото наказване от закона, за закононарушението, в което е упрекнат, е отнемане от независимост от петнадесет до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР