Фейсбук Войната с протестиращите започна и във Варна!, споделя във фейсбук

...
Фейсбук
Войната с протестиращите започна и във Варна!, споделя във фейсбук
Коментари Харесай

Войната с протестиращите започна и във Варна

 Фейсбук " Войната с протестиращите стартира и във Варна! ", споделя във фейсбук един от жителите на палатковия лагер пред Община Варна, видя Varna24.bg .

Ето какво още споделя Павел Спасов: " Около 3:00 тази заран, както спях в една от палатките на кръстовището пред общината, внезапно усетих, че някой я дърпа и прекатурва, а когато излязох да видя кой е, поех първия антипротестен пестник в нашия град.

В 1во РПУ, където отидох да подам тъжба, освен че не получих състрадание, ами ме върнаха назад да си пиша жалбата на улична светлина, щото една писалка и един лист хартия нямало в цялото РПУ.

Та ето и по тази причина стачкувам - щото дори и парите за писалки и хартия на полицията в нашата страна се крадат! "

Публикацията му провокира лавина от мнения, някои от които в отбрана на протестъра. Други обаче намерено осъждат държанието на хората от палатковия лагер. Ето част от тях:

" Не получих състрадание "...Вие да не би да съчувствате на хилядите жители на които пречите всекидневно? Какво си търсил, това си намерил! "

" Добре,че обърнаха палатката ти,че да схванеш за какво протестираш! Между другото, в случай че спиш в къщи никой няма да те пипне! Кой би трябвало да пристигна на власт!Със остарели к..ви нов бардак не става! Ако Бойко падне в този момент ще спрат всички стратегии и планове от Европейски Съюз! Ще спрат кранчето и заради тези аргументи безработните ще се усилят десетократно и ситуацията в България ще стане небивало до момента неприятно с неработеща стопанска система и беднотия! "

" Момчето спи в палатка пред общината евентуално, тъй като психиатричните клиники са цялостни! Юмрук подвигна обединителят, по тази причина не се изненадвай от експанзията, на която и ти си бил подложен! "

" Айде към този момент изчезвайте от там, с тези палатки, че към този момент немога да ви претърпявам. Заради 2-3 индивида обикалям с колата целия град улиците. Като желаете да протестирате си протестирайте другаде а не на пътя и хората да не могат да минават от там! И единствено още един ВЪПРОС - Колко дневно Ви заплащат с цел да стоите там през целия ден и цяла нощ и Вие не работите ли? На работа не ходите ли, че имате това време? "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР