Фейсбук Стартира кампания за събиране на средства, които да подпомогнат

...
Фейсбук Стартира кампания за събиране на средства, които да подпомогнат
Коментари Харесай

Жестоко убитата в Германия студентка била бременна?

Фейсбук Стартира акция за събиране на средства, които да подкрепят околните на 25-годишната Меди Челебиева, с цел да върнат тялото й от Германия. Момичето от рудоземското село Коритата бе намерено в неделя мъртво в жилището й в немския град Бад Наухайм, като версията по която се работи е ликвидиране от страна на брачна половинка й Кирил. 

Според информация, която се подава от чужбина, са нужни около 6 000 евро, с цел да бъде превозено тялото до България. Тази сума е непостижима за околните им, като близки хора до тях стартираха акция за събиране на средствата.

" Сумата е огромна, търсим разновидности да се транспортира тялото и с българска компания, дано всеки, който може да помогне “, приканва и кметският наместник на Коритата Диляна Сариева.

Само след пет дни, Меди щеше да навърши 26-години. Според околните на момичето версията за ликвидиране от страна на брачна половинка й остава, като Кирил продължава да се намира в полицейския арест зад граница. Другата версия, която се тиражира, е, че младото семейство е претърпяло злополука, след което е издъхнала от раните си. 

" Имало е злополука, само че не това е повода за гибелта й “, разясняват в Коритата. Меди е била студентка в Пловдив, където се среща със брачна половинка си, 25-годишният Кирил от Стамболийски, с който подписва цивилен брак през 2017 година След това двамата отпътували за Германия, с цел да работят. По непотвърдени данни момичето е било и бременно, написа " Дарик ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР