Фейсбук профил на млада българка, назоваваща себе си Андреа Иванова,

...
Фейсбук профил на млада българка, назоваваща себе си Андреа Иванова,
Коментари Харесай

Ад в поп фолка: Силиконовата Андреа хвърли в ужас мрежата...

Фейсбук профил на млада българка, назоваваща себе си Андреа Иванова, набира все по-голяма известност измежду медиите и обществените мрежи. Причина за възходящия интерес към въпросната персона е шокиращата й силиконова визия, граничеща до… злокобна?!

 Свързано изображение

Профилът на умопомрачително изглеждащото момиче бъка от горе до долу с нейни фрапиращи селфита, на които смайващо големи джуки стряскат с ужасяващите си мащаби.

Да се смееш ли, да плачеш ли…?! Освен че е обезобразила устните си, Андреа е протегнала ръка и на гърдите си, които наподобяват като балони пред пръсване.
Плътни сенки покриват клепачите й, окичени с изкуствени мигли, стигащи до безобразно завършените й, на половина оскубани, вежди.

Въпреки отвращаващата осанка на Андреа обаче, девойката се радва на стабилен брой почитатели и от двата пола. Да не пропуснем да отбележим, че въпреки всичко измежду забележителните си авто снимки, на които очевидно русокоската не може да се нагледа, същата е намерила място и за изумителни метафизичен размисли от вида на:

„ Един ден ще видиш тъгата през моите очи и ще плачеш още по-силно “, „ Извинението не е задоволително, когато сърцето кърви “. „ Легендите стават в 5 сутринта, ултралегендите лягат в 5 сутринта “. „ Хората, които се бъркат в непознатите животи, в предходния си живот са били бъркалки “ и тем сходни „ велики “ прозрения.

Сред мненията под фотосите на „ дивната красавица “ даже има такива, освен това от мъже, които или се забавляват на психическите й отклонения, или, с подигравка или не, въздишат по циците й с неукротим екстаз.

Източник: hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР