Фейсбук Прекрасно шоу! За пръв път съм възмутена с иронизацията на

...
Фейсбук
Прекрасно шоу! За пръв път съм възмутена с иронизацията на
Коментари Харесай

Рачков направи страхотно шоу снощи! Зрителка: Възмутена съм, двойка на сценаристите!

 Фейсбук " Прекрасно шоу! За пръв път съм възмутена с иронизацията на госпожа Зайкова, която даже единствено поради възрастта си заслужава възторженостти! Доста гротескна и глупава импровизация. С този несъвършен скеч просто заличиха приятното чувство и усещане от предходните посетители на шоуто. Двойка за сценаристите в тази част на шоуто ".

" Благодаря на проф. Кантарджиев за всички старания, които постави за справяне с пандемията. Благодаря за спокойствието, с което ни успокояваше. Благодаря за хумора, с който ни разсмиваше ".

" Респект към професор Кантарджиев и към всички медици. Със здравето и с вируса не трябва да се злоупотребява, образци доста ". Така звучат единствено три от стотиците мнения за снощното предаване на Рачков.

Една от тематиките, която постоянно е вълнувала обществото и е изключително настояща в последната година и половина, бе показана през призмата на заниманието в " Забраненото шоу на Рачков “. " Здравеопазването “ бе в центъра на десетото издание на предаването и сигурно излекува неприятното въодушевление на феновете с доста смях, забавни посетители, радостни скечове, паметни превъплъщения и музикални изненади.  

Специален посетител на Димитър Рачков бе проф. Кантарджиев, който подходи на въпросите на водещия с типичното си възприятие за комизъм, само че без да губи сериозното си отношение към тематиката. Проф. Кантарджиев разкри на феновете най-куризоните изказвания, които е чувал за ковид, като най-много това, че вирусът не съществува, тъй като към момента не е заловен в ръце персонално от него. Лекарят не пропусна да поздрави всички пред телевизионния екран и с обичания си анекдот за COVID-19. Бившият здравен министър доктор Мирослав Ненков и екстравагантният артист и ортодонт Коцето Калки същото се причислиха към неделното развлечение в шоуто. Двамата се включиха в разнообразни провокации, отправени от Рачков, а гостуванията им приключиха с прочувствени музикални осъществявания.

Любимите артисти от " Откраднат живот “ влязоха в студиото на " Забраненото шоу на Рачков “ броени дни преди финала на обичания медицински сериал, Диана Димитрова, Александра Сърчаджиева, Гергана Стоянова, Моню Монев и Филип Буков извършиха радостни задания, свързани с лекарските си функции в сериала. Зрителите видяха Моню Монев да пее на арменски, а Рачков стана доктор в  " новия сериал “ – " Смахнат живот “. 

Преди края на шоуто Рафи влезе в облика на Мика Зайкова, която откри 45-ото Народно заседание, а на самия край Дара Екимова поздрави публиката и феновете на шоуто с осъществяване на песента " Мой свят “.

Не пропускайте " Забраненото шоу на Рачков “ идната неделя, 23 май от 20:00 ч. по NOVA, когато тематиката ще бъде " Образование “, а посетители ще бъдат деканът на Юридическия факултет на Софийския университет проф. Даниел Вълчев, актрисата Аня Пенчева, музикантът Димитър Ковачев - Фънки, поп изпълнителят Миро и неговият сътрудник от поп фолк жанра - Константин.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР