Фейсбук Появиха се ексклузивни снимки на банкерката Невена Й., за

...
Фейсбук Появиха се ексклузивни снимки на банкерката Невена Й., за
Коментари Харесай

Ето я банкерката, дала 1 милион на виртуален любовник, с когото никога не се е виждала!

 Facebook Появиха се извънредни фотоси на банкерката Невена Й., за която през вчерашния ден стана ясно, че по необикновен метод е отмъкнала близо един милион лв. от инвеститори в банката, в която работи.

Малко по-късно се появи информация, съгласно която тя е споделила, че всичките пари, които отмъкнала, са преведени на неин прочут от Монтана, с който водили виртуална обич от три години, само че не са се виждали онлайн.

Агенция " Блиц " се снабди извънредни фотоси на хитрата банкерка Невена Й. От фотосите й, който първо медията ни разгласява, излиза наяве, че младата жена, която е родена на 25 май 1981 година, води извънредно първокласен метод на живот.

38-годишната жена, която е остаряла мома, пътува по много екзотични дестинации – Египет, Дубай, Халифа и други. Освен това тя неведнъж избира плаването с първокласни круизни кораби, за които всички знаем, че даже и базисните пакети стартират от няколко хилядарки.

Често в екзотичните си пътувания тя е придружавана от родителите и сестра си. Пазаруване в първокласните магазини и вечери в скъпи заведения за хранене също са измежду желаните занимания на банкерката, отмъкнала близо един милион лв. от български инвеститори, имали нещастието да държат парите си в банката, в която тя работи.

Освен това младата Невена не се свени да се хвали и с билети за Шампионска лига, всеки от който коства по 320 евро. От къде е намирала пари, с цел да заплаща скъпите и първокласни екскурзии, на които е ходила, към момента не излиза наяве. 

Хората от Варна, които са стартирани със стандарта й на живот обаче са безапелационни, че с една заплата на редова чиновничка в банка няма по какъв начин да извадиш толкоз доста пари за сходни капризи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР