Фейсбук Plovdiv24.bg дава възможност на своите читатели да се запознаят

...
Фейсбук Plovdiv24.bg дава възможност на своите читатели да се запознаят
Коментари Харесай

Сълзи и драми в съда: Доброто момиче потрошило само 8 коли, другите 2 били нейни

Фейсбук Plovdiv24.bg дава опция на своите читатели да се срещнат едно към едно с мнението на юриста на Габриела Медарова - Орлин Търновалийски. Ето какво съобщи той пред камерата ни: " Има потърпевши осем лица от 10, тъй като другите две коли са нейни. Нека мярката да е гаранция, тя е импортирана. Щетите изобщо не са дребни. Не ми пречи да съм справедлив, макар че съм неин юрист "....

Районен съд – Пловдив почете жалбата на отбраната на Габриела Медарова за изменение на мярката й за неотклонение от " задържане под стража " в по-лека. Преди съвещанието девойката сподели, че съжалява и че отдава всичко случило се на неточност на младостта. Новата мярка е парична гаранция в размер на 5 000 лв..

Според арбитър Виолета Низамова не са на разположение всички изискуеми предпоставки, с цел да продължава подсъдимата Габриела Медарова да бъде арестувана в ареста. Момичето е стояло в ареста повече от два месеца и половина. Време, което е задоволително, с цел да премисли държанието си. Време, в което да се осъществят и задачите на мярката " задържане под стража ". Така се стигна до смяната на мярката на танцьорката в парична гаранция.

" Надявам се, че ще оцените дадения ви късмет ", обърна се към Габриела арбитър Низамова. Момичето бе очевидно щастливо от решението на съда, а татко й Здравко, даже се разплака в правосъдната зала.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР