Фейсбук милиардерът Марк Зукърбърг бе принуден днес да се извини

...
Фейсбук милиардерът Марк Зукърбърг бе принуден днес да се извини
Коментари Харесай

Фейсбук милиардерът Марк Зукърбърг беше принуден да се извини на разгневени семейства

Facebook милиардерът Марк Зукърбърг бе заставен през днешния ден да се извини на ядосани фамилии и „ жертви “ на обществените медии.

В един трагичен ден в столицата на Съединените щати шефовете на медийните колоси Meta, TikTok, Twitter и други колоси на обществените медии се явиха пред правосъдната комисия на Сената на Съединени американски щати и се изправиха против скара. Въпреки че основните изпълнителни шефове на огромни компании за обществени медии се защитаваха, създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг беше подложен на място и заставен да се извини в под напрежение миг по време на чуването.

Изслушването стартира със записани известия от деца и родители, които споделиха, че те или техните деца са били експлоатирани в обществените медии. По време на дългото събитие родители, които са изгубили деца заради самоубийство, безмълвно държаха фотоси на своите изгубени.

„ Те са виновни за доста от заплахите, пред които са изправени нашите деца онлайн “, сподели болшинството в Сената на Съединени американски щати Уип Дик Дърбин, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР