Фейсбук Лидерът на наскоро учредената партия Има такъв народ Слави

...
Фейсбук Лидерът на наскоро учредената партия Има такъв народ Слави
Коментари Харесай

Слави: По-опасният вирус дебне на границата

 Facebook Лидерът на неотдавна учредената партия " ИТН " Слави Трифонов реагира остро във фейсбук във връзка опцията България да одобри нова порция бежанци от Турция. 

" Един нов вирус ни заплашва, доста, доста по-опасен от ковид. Ама в действителност е по този начин. И в случай че коронавирусът е по-скоро медийна небивалица, този вирус си е напълно действителен и всеки миг ще се появи на границата. Вирусът на по този начин наречените бежанци. А най-страшното е, че за него няма ваксина ", написа шоуменът. 

" Нека бъдем откровени – кой е този български пълководец, кой е този български политик и коя е тази българска войска, които ще спрат хилядите бежанци, които ще желаят да трансформират метода ни на живот? Защото истината е такава – те би трябвало да бъдат спрени със всички средства, по всевъзможен метод, тъй като нямат място в нашата страна. За образец вижте по какъв начин работят унгарци, гърци… И техните страни са членки на Европейския съюз, само че са подготвени на крути ограничения с цел да защитят живота на жителите си ", решителен е Слави Трифонов. 

И продължава: " Българските медии тръбят, че би трябвало да разчитаме единствено на един войник – ТОЙ. Той е всичко – и политик и пълководец, и войска. Той ще ни отбрани, тъй като ще се разбере с Ердоган. Да разчитаме на нещо сходно е такава безумна нелепост като тази да имаме вяра, че съществуват Супермен и Батман.

И истината е, че оградата е пробита, армията я няма, а отпред на страната стоят страхливи и некомпетентни хора ", разяснява още водачът на " ИТН ", представен от " Лупа.бг ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР