Фейсбук изригна в защита на Васил Коцев, който беше арестуван

...
Фейсбук изригна в защита на Васил Коцев, който беше арестуван
Коментари Харесай

ФЕЙСБУК СКОЧИ В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИЯ ЗА КРИТИКА КЪМ БОРИСОВ ВАСКО: Шапки долу! Достоен българин! Борисов - мишка и комплексар!

Фейсбук изригна в отбрана на Васил Коцев, който беше задържан за рецензия към Борисов. Десетки негови познати и непознати го поздравиха за смелостта и се възмутиха от полицейщината в страната. Някои даже направиха паралел със Закона за отбрана на страната и репресиите отпреди 1944 година

Ето част от мненията под поста, в който Васко споделя какво му се е случило:

Мариана Симеонова: Васе, гордея се, че те познавам! Нека в този момент привикат и мен!

Vladimir Tanev: Васко, ти си един самоуверен българин! Дано заразиш с образеца си и други хора, приятелю...

Митко Желязков: Споко бе, момче. Това е явен знак че са се усрали. Какво ще създадат. Ще ни убиват ли? В кой век живеем? Нека задаването на въпроси стартира в този момент. Всеки желае да живее обикновено,а не по тяхните гнусни правила, които ни убиват

Valentina Atanasova: Браво, момче! Поклон пред майка ти, че е възпитала почтен и самоуверен наследник. Достойна българка!

Лили Йовчева: Евала Васе,винаги правилен и нескланящ глава пред който и да е.

Димитър Новаков Бомбата: Тия смотаняци от ГДБОП-а няма ли със какво да се занимават че със това.Да вземат да вървят да ревизират да вземем за пример господата "роми " на съществуването за оръжия примерно.

Silviq Giliova: Браво, ВАСЕ.. Такива като теб сме множеството само че... Трябва всички да сме!

Vess Popova: Поклон! Нека образецът Ви се помни, да бъде последван и от други българи паднали под ръката на пионките от матрицата.

Neli Naidenova: Божкееее мааа, също като при тато,! А в случай че напишем всички сходни изрази, кво ше прайте вееее?! Ай сиктир!

Aleksandar Yanchev: Върхушката няма да ни остави на мира до момента в който не ни чипират и не ни сложат да живеем в лагери за небогати в цялостна бедност и взаимозависимост. Избий си от главата тази нелепост за спокоен живот.

Антон Андреев: Пич, възторженостти, горе главата и да не ти пука! Скоро ще пристигна края на някои самозабравили се комплексари....

Валентина Милова: Всъщност това е доста ужасно като се замислите. И въобще не е смешка работа. Прилича ми на Закон за задълженията и договорите и Гео Милев.

Верония Йосифова: Щом ГДБОП привиква хора на разпит за толко дребни неща,това приказва,че НЯКОЙ се тресе от боязън и чака националното недоволството да изригне...което въпреки това ме прави доста щастлива.Народа не е кьорав.Той усеща и усеща всичко.

Стелианова Снежанка: Браво Васко! Какво се е случило с чл 39 Ал 1 от конституцията на България, да не е заличен, или към този момент нямаме право да изричаме мнение в страната в която живеем? Слаби нерви, боязън, народна власт, независимост на словото или.....какво е това?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР