Фейсбук и Туитър поставиха предупреждения на от сряда, в което

...
Фейсбук и Туитър поставиха предупреждения на от сряда, в което
Коментари Харесай

Фейсбук и Туитър предупредиха за видеото на Тръмп с безпочвени твърдения за изборни измами

Facebook и Туитър сложиха предизвестия на от сряда, в което той повтори неподкрепените си с доказателства изказвания за изборни измами.

Демократът Джо Байдън завоюва изборите на 3 ноември с 306 гласа в Избирателната гилдия против 232 за Тръмп, който обаче отхвърля да отстъпи и продължава да спори, без доказателства, че е имало нередности с тъмните стаички и гласуването по пощата. Щабът му заведе правосъдни каузи в няколко щата, които обаче загуби. Според специалисти това евентуално цели да проточи броенето на гласовете и да сътвори съмнение в изборния развой.

" Това е може би най-важната тирада, която съм правил ", споделя Тръмп във встъпителните си думи, преди да продължи с дълги, несвързани и безпочвени изказвания за това, че изборната система в Америка е под " координирана офанзива и блокада ".

Той направи обръщението ден откакто министърът на правораздаването Уилям Бар сподели, че прокурори и сътрудници на ФБР работят върху импортираните тъжби и информации, само че до момента не са разкрили никакви доказателства за съществени изборни измами, които биха могли да трансформират изхода на изборите.

" Към днешна дата не виждаме измами от подобен мащаб, които биха провокирали друг избирателен резултат ", сподели министърът пред АП.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР