Фейсбук (Facebook) обяви, че води преговори за по-тесни връзки с

...
Фейсбук (Facebook) обяви, че води преговори за по-тесни връзки с
Коментари Харесай

Фейсбук преговаря с банки за разширяване на услугите за потребителите си

Фейсбук (Facebook) разгласи, че води договаряния за по-тесни връзки с банки и финансови институции, като задачата е да помогне на фирмите да подобрят услугите за клиентите си, съобщи Ройтерс.

Социалната мрежа показва, че клиентите на финансови компании като ПейлПал (PayPal), Ситибанк (Citibank) и Американ експрес (American Express) могат да свържат финансовите си сметки с услугата за известия на Facebook Месинджър (Messanger) и посредством нея да приказват със съответния чиновник на финансовата компания.

" Уолстрийт джърнъл " писа, че Facebook е изискал от банките да споделят подробна финансова информация за клиентите си, в това число картови преводи и баланс по банкови сметки.

Говорителка на Facebook сподели, че компанията може да вижда известна финансова информация на такива консуматори с експлицитното им единодушие, само че не я е употребила за реклама и каквото и да било друго.

Решаваща част от това партньорство е информацията за хората да се съхранява несъмнено, уточни тя. Вестник " Уолстрийт джърнъл " заяви, че Facebook през миналата година е изискал от Джей Пи Морган Чейс (JPMorgan Chase), Уелс Фарго (Wells Fargo), Ситигруп (Citigroup) и Ю Ес Банкорп (U.S. Bancorp) да обсъдят евентуалните предложения, които обществената мрежа би могла да провежда за клиентите на банките посредством Месинджър.

Идеята е, че да си пишеш известия с банката може да е по-добре, в сравнение с да чакаш на телефона, показва компанията.

Източник: Българска телеграфна агенция

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР