Фейсбук Две от четирите деца, които по-рано днес бяха блъснати

...
Фейсбук Две от четирите деца, които по-рано днес бяха блъснати
Коментари Харесай

Едно от четирите блъснати деца е с фрактура на кръста и няма чувствителност в крайниците

Фейсбук Две от четирите деца, които по-рано през днешния ден бяха блъснати от автомобил, са изхвърчали от удара и са паднали в коритото на Перловската река. Едното от тях е с фрактура на кръста и няма сензитивност в крайниците. Момиче на 15 година, което също е изхвръкнало от моста, е с отворена фрактура на стъпалото. Пострадало е и 17-годишно момче.

То е с травма на бодбедрицата, а момиче на 16 година е със строшен гален. Всички са откарани в " Пирогов ". Шофьорът, който е на към 20 години, не е потърпевш. Той сподели, че е карал с 50 км/ч, само че е бил засечен от различен автомобил. Спътничката му, която изглеждаше извънредно обезпокоена от случая, също изясни, че са засечени. В момента тестват водача за опиати, написа " 24 часа ".

Сигнал за пътния случай, който е станал на кръстовището на бул. " Владимир Вазов “ и улица " Васил Кънчев ", е получен малко преди 14 часа, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.  По първична информация лидерът  на лек автомобил " Мерцедес “ е изгубил надзор над  управлението и блъскайки четири деца на възраст сред 15 и 17 години, пада в канала. Веднага към мястото на случая са ориентирани екипи на Пътна полиция, пожарната и Спешна помощ. Изясняват се всички условия за възникването на случай се случая.. Според очевидци автомобилът е минал на алено. След това се опитал да избегне удар с различен автомобил и помел младежите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР