Фейсбук Димитър Иванов бе истински бохем и фаталният му край

...
Фейсбук Димитър Иванов бе истински бохем и фаталният му край
Коментари Харесай

Изскочиха неподозирани тайни от живота на собственика на БИАД

Фейсбук Димитър Иванов бе същински безгрижник и съдбовният му край натъжи огромна част от хайлайфа, които му бяха близки другари. Той издъхна в Окръжна болница, а от уста на уста се разгласяваха повече от погрешни изказвания за аргументите довели до неговата гибел. Блиц потърси пиарът Наско Лазаров, който бе измежду най-приближените му и знае какво тъкмо се е случило с предприемача. 

 Вижте цялото изявление:

- Г-н Лазаров, вие бяхте от най-близките на внезапно умрелия някогашен притежател на паметният клуб " БИАД “ Димитър Иванов. Бяхте и на погребението му в сряда. Как си  обяснявате преждевременната му гибел?

- Митко остави жена и едно сираче на единадесет години. Раздялата с него бе в родното му село Дорково, Велинградско. Там бяха родителите му, баба, дядо, брат му, унищожени от тъга. Оплакаха го доста хора - прятели, сътрудници и сътрудници, с които е работил. В траурното слово бе очебийно, че той е бил един доста добър и честен човек. Завършил е Висше транспортно учебно заведение " Тодор Каблешков “ в София. Отиде си единствено на 41 години, а имаше огромно бъдеще. Никой не знаеше, че той е масон. Една моя другарка беше видяла пръстена, принадлежащ на тези хора.

- Жалко, че умря толкоз млад...

-Приятел ми описа, че е бил очевидец, по какъв начин пред един от кабинетите в " Пирогов “ някакво момче посъветвало Митко да пие по четири литра вода дневно. Така ще успее да почисти цирозата. Но той се отнесъл надменно към него.Никога не говореше за здравословното си положение. Не слушаше. Никой от доближените му не знаеше, че има цироза. Не загатваше за заболявания. Ходеше при някакви руснаци със мощна сила. Казваше, че доста са го зареждали и се чувствал добре по-късно.

- Богат ли беше?

- Искаше да е измежду първите. На брат си споделил, че е живял доста добре. Обикалял света, видял е хубави хотели, красиви места, с други думи изживял е към този момент живота си. Като че ли е предчувствал края си.

- Бизнесът ли бе повода за проблемите му?

- Убеден съм, че целият му стрес бе породен от обстоятелството, че той загуби " БИАД ". Защо това е станало той не споделяше. Както постоянно, стараеше да наподобява добре, да бъде в кондиция, да бъде рационален в решенията си. Но с " БИАД " очевидно не съумя. Мълчеше, само че очевидно страдаше. И може би това е отключило и заболяванията му.

- Кога се чухте за последно и какво си казахте?

- Десетина дни преди да почине ми се обади. Звучеше доста добре. Поиска да го свържа с най-хубавия коремен хирург. Искаше да приказва с него за някакви проучвания. Каза ми, че всичко му е наред и става въпрос единствено за една консултация. В момента, в който му открих доктор, огромен експерт от ВМА, той към този момент не вдигаше телефона си. Бях в Турция, когато ми се обади, една позната- певица, с цел да ми каже, че с Митко нещо става и е на смъртно легло. Ядосах се. Помислих си, че това е някаква глупава смешка. Веднага звъннах на брат му и той отвърна, че няма такова нещо и че всичко е наред.

- А след два дни, на рождения си ден, той умира...

- Тогава доста хора, които ги обичаха са му звъняли да му честитят. Но в 16 часа, в " Окръжна болница “ той към този момент се е разделил с живота. 24 часа преди да почине към този момент бил в кома. Причината за гибелта му е тежка цироза. Най положителните експерти денонощие са се мъчили да го спасят.

- С какво ще го запомните?

- Работата с него постоянно беше наслаждение. Знаеше по кое време и по какъв начин да работи. Беше огромен бизнесмен и безгрижник. Имаше жанр. Неговите ВИП посетители пристигаха постоянно с лимузини, биваха посрещани с цветя и шампанско. Имаше необятни ръце и необятни пръсти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР