Фейенорд победи Наполи с 2:1 като домакин на Де Кайп

...
Фейенорд победи Наполи с 2:1 като домакин на Де Кайп
Коментари Харесай

"Фейенорд" напусна Европа след победа над "Наполи"

" Фейенорд " победи " Наполи " с 2:1 като хазаин на " Де Кайп " в мач от група 6 на Шампионска лига. Гостите имаха теоритични шансове да продължат напред в шампионата, само че не всичко зависеше от тях. Двубоят стартира чудесно за тях и още във 2-та минута Зиелински откри резултата. Малко по-късно пък Мертенс и Хамшик пропуснаха да удвоят преднината. Холандският първенец реагира и в 33-та минута високоият централен нападател Йоргенсен с глава изравни.

След почивката имаше доста борба по терена и съвсем никакъв футбол. Някакво оживление имаше в 83-та минута, когато Вилхена получи втори жълт картон и напусна игра. Въпреки че няха с човек по-малко, домакините направиха цялостен поврат в добавеното време, а в воин се трансформира резервата Сент Джъст.

Така в крайното класиране в група 6 на Шампионска лига " Наполи " остана на трето място с актив от 6 точки и ще играе в Лига Европа на пролет, до момента в който " Фейенорд " след 5 следващи загуби в шампионата, напуща Европа със жанр и три точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР