Февруари се очертава да бъде много успешен, особено за някои

...
Февруари се очертава да бъде много успешен, особено за някои
Коментари Харесай

Някои зодии с лекота ще решават проблемите си през февруари

Февруари се обрисува да бъде доста сполучлив, изключително за някои зодии. Слънцето и Марс дават обещание справяне с сложни обстановки. Ще се ускори вътрешната и физическата мощ, хората ще се радват на повече убеденост.

През февруари въобще не се обрисуват напрегнати обстановки.

Шест зодии ще имат триумф даже и в рисковани обстановки. Това са Овен, Телец, Лъв, Водолей, Козирог, Риби. Не са изключени и супер странни случки, да вземем за пример, да преодолеят бюрократичните трудности, с цел да стигнат до шефа на голяма компания и да съумеят да го убедят да ги наеме.

Други представители на тези сполучливи зодии може да заложат последните си пари в казино и да завоюват. Периодът е подобаващ за вдишване на опасности, да вземем за пример пускане на нов бизнес. Не са изключени облаги от тотото.

Слънцето ще е във Водолей през първата половина на месеца. Представителите на този знак да не се надяват на победи и наслади. Възможно е през този интервал Водолеите да се усещат самотни. Това не е безусловно неприятно.

Представителите на този знак имат чудесната опция да се вгледат в себе си и да схванат от какво все нуждаят. Все отново в природата на Водолея е да бъде заобиколен от хора, без значение дали на купони, по работа или на публични събития.

През първата половина на февруари Марс е в Стрелец. Това значи, че представителите на този знак ще реализират триумфи с лекост. Марс в Огнената буря се усеща добре, затова Стрелците ще имат сполуки. Всичко ще се случва бързо, ще има доста работа и доста вести.

 сполучлива зодия

Активността на представителите на зодия Стрелец обаче може да не е съсредоточена, тъй като Марс няма аспекти с други планети. Възможно е Стрелците да са разсеяни и нефокусирани, мъчно да намерят значим въпрос, към който да насочат вниманието си. Някои Стрелци ще живеят на най-много – ще спортуват, ще работят доста, само че дума не може да става за огромни победи. За да има триумф, Стрелецът би трябвало ясно да дефинира задачите си.

От средата на месеца до към 20-то число стартира бисекстилът. Тогава ще има един ден, който ще донесе победа на всеки, който я желае.

На 18 февруари Луната и Марс ще са в Козирог. Но Луната стартира да понижава. Това значи, че не си заслужава да стартирате нещо ново. За по-работливите интервалът ще е сполучлив – ще разрешите проблемите и ще завършите започнатите задания бързо.

На 18 февруари най-големи шансове за победи имат представителите на зодиите Рак и Козирог. При тях обаче съществува риск от неприятни кавги. Има заплаха представителите на тези зодии да са елементарно избухливи, по тази причина би трябвало да се опитат да се управляват.

В случай, че не сте зодия Рак или Козирог, по време на Пълнолунието на 9 февруари, използвайте силата.

Има опция вашият бизнес да получи спомагателен подтик в развиването си. Но от вас зависи какъв брой сте смели и какъв брой креативен сте настроени. Трябва да умеете да притегляте вниманието към себе си и да убедите хората да ви следват.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР