Февруари е времето, когато Слънцето се сбогува с независимия и

...
Февруари е времето, когато Слънцето се сбогува с независимия и
Коментари Харесай

Започна сезонът на Рибите! Какво да очакваме - нова любов или финансови проблеми?

Февруари е времето, когато Слънцето се сбогува с самостоятелния и ученолюбив Водолей и навлиза в последния знак от зодиака. За един месец, сред 19 февруари и 20 март, то ще бъде в мечтателния и подсъзнателен зодиакален знак Риби.  

Когато Слънцето е във Водолей, неща като напредък, нововъведения и гражданска война са на фокус. При зодия Риби на напред във времето излизат състраданието, въображението, интуицията и творчеството. 

 риби iStock

Сега има огромна възможност хората да се почувстват малко по-замечтани. Основната причина е, че ръководещата планета на Риби е Нептун, а тя ускорява възприятията, илюзиите, фантазиите и въображението.  Ставаме по-емпатични и сме склонни да абсорбираме настроенията на хората към нас, което ни разрешава интуитивно да усещаме какво мислят и усещат.  

Тъй като през идващия месец ще бъдем по-съпричастни, това от време на време може да затрудни разпознаването по кое време се възползват от нас. Ето за какво е доста значимо да намерите баланс и да обърнете внимание на личните си потребности. 

Известно е, че Рибите са един от най-креативните знаци, с невероятни въображение, хармония и усет. Ако има план, върху който работите отдавна, това е моментът, в който можете да го разгърнете и доведете до край. 

 риби iStock

Сезонът на Рибите също по този начин може да повлияе на нашите взаимоотношения , тъй като ги виждаме от по-мечтателна, сантиментална и идеалистична позиция. 

Въпреки че Слънцето минава през знака Риби всяка година, Луната и другите планети се движат по друг метод в небето , създавайки неповторима астрологична картина. Ето какво се чака от астрологична позиция през 2024 година: 

В началото на сезона на Риби Венера, планетата на романтиката, хубостта и парите ще бъде във Водолей  - въздушен знак, прочут със своята самостоятелност, автентичност и фокус върху бъдещето.  На 22 февруари Венера ще си партнира с Марс  - планетата на силата и секса, и тази сладка среща може да донесе нещо автентично и друго. 

 риби iStock

На идващия ден, 23 февруари, Меркурий ще навлезе в знака Риби и простите на пръв взор диалози може да наподобяват по-неясни и объркващи. Възможно е да не съумеете да стигнете до дъното на нещата толкоз елементарно, колкото очаквате. Въпреки това, Меркурий в Риби ще ви помогне да намерите нови способи за креативно изложение, с цел да предадете най-дълбоките си мисли и усеща. Това е ужасно време за писане на романи, песни и стихове! 

На 24 февруари ще има Пълнолуние в земния знак Дева, което ще ви помогне да наблегнете на работата и организацията, както и на тематики като здраве и потребни привички. 

На 28 февруари Слънцето, Меркурий и Сатурн ще се обединят в Риби, засилвайки мечтателната сила на този воден знак. От една страна, този съвпад на три планети в Риби може да ви въодушеви и да ви даде прилив на креативна сила. От друга страна, тази сила може да бъде поразителна, така като е необикновено прочувствена и сензитивна.  

 риби iStock

След това, на 3 март, Венера влиза в съпротива с непредсказуемия Уран,  увеличавайки желанието за независимост и разтърсвания в връзките. 

А на 10 март годишното новолуние в знака Риби ще отвори небето пред нас с празен лист , с цел да напишем най-смелите си мечти. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР