Февруари е време на промяна и обновление. Според езотеричните вярвания

...
Февруари е време на промяна и обновление. Според езотеричните вярвания
Коментари Харесай

Нещата, които трябва да изхвърлите през февруари, за да имате късмет

Февруари е време на смяна и обновяване. Според езотеричните вярвания и националната мъдрост, освобождението от избрани движимости през този месец оказва помощ за филтриране на силата вкъщи, привличане на позитивни промени и шанс в живота.

Ето няколко неща, които съгласно езотеризма би трябвало да изхвърлите от вкъщи си през този интервал. Списъкът с тях включва остарели и счупени движимости, остарели и неизползвани облекла, пластмасови контейнери и опаковки, остарели книги и документи, ненужни дарове.

Стари и счупени движимости

Отървете се от остарели и счупени движимости, които от дълго време не са употребявани по предопределение. Според суеверията това ще сътвори пространство за нови благоприятни условия и ще притегли позитивна сила. Разчистването на дома от старите и неизползваеми движимости оказва помощ за по-бързо привличане на шанс и благоденствие. Този способ е препоръчван от езотерици.

Неизползвани облекла

Февруари е време за главно почистване на дрешника. Изхвърлете старите и неизползвани движимости, освобождавайки място за нова сила. Според известната мъдрост подреденият дрешник предизвиква лекотата и свободата в живота. И назад, хаосът в дрешника притегля неприятен късме и неподходящи събития.

Пластмасови контейнери и опаковки

Пластмасовите контейнери и опаковки са нещо, което доста домакини събират в дома си. Но те основават хаос. През февруари се отървете от непотребните пластмасови предмети, освобождавайки място за свежа сила и нови благоприятни условия. Например, какъв е смисълът да трупате огромен брой торби в дома си?

Стари книги и документи

Актуализирането на рафта ви с книги и премахването на остарелите документи е превъзходен метод да поканите нови хрумвания и познания в живота си. Според националната мъдрост това основава удобна среда за напредък и развиване. Трябва също по този начин да се отървете от всички остарели касови бележки и сходни продукти, които не би трябвало да съхранявате.

Ненужни дарове

Ако имате дарове, които не ви носят наслада или не намират своето място в дома ви, февруари е превъзходен миг да се избавите от тях. Според суеверията, освобождението от безполезни неща води до появяването на нови, по-ценни дарове. Премахвайки безполезните и неизползвами движимости от вкъщи си, освобождавате място за нова сила и нови хрумвания, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР