Февруари е месецът, през който мислено започваме да се подготвяме

...
Февруари е месецът, през който мислено започваме да се подготвяме
Коментари Харесай

Когато трима майстори си намерят майстора

Февруари е месецът, през който въображаемо започваме да се приготвяме за пролетта и за всичко, което тя ще ни донесе. Е, постоянно тези ни мисли са съпроводени от реален сняг и мраз, само че това е друга тематика.

Именно през февруари обаче родните малките екрани пускат и някои от новите си продукции. Тази година сред тях е и чисто новият комедиен сериал  " Много мой човек ". В него ще забележим всекидневието и проблемите на трима майстори, които желаят да се трансфорат от изпечени хитреци в положителни съпрузи, татковци и синове.

Мирослав (Башар Рахал), Виктор (Юлиян Малинов) и Петър (Калоян Катинчаров) се намират в тотално разнообразни стадии от живота си. Докато първият е закостенял и щастливо женен, то вторият е в развой на бракоразвод, а третият е ерген, който не може да се оплаче от липса на женско внимание.

Покрай постоянните ремонти, с които са заети, тримата схващат, че в действителност те самите имат най-спешна потребност от ремонт. Режисьор на сериала е Боя Харизанова, а сюжетът е дело на Иван Ангелов (All Inclusive, " Етажна благосъстоятелност " ).

В актьорския състав ще забележим още Петя Силянова, Деси Моралес, Михаела Павлова и Ели Колева. Премиерата на  " Много мой човек " е на 23 февруари от 20 ч. по NOVA.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР