Февруари е, а това означава Супербоул. 58-то издание на най-голямото

...
Февруари е, а това означава Супербоул. 58-то издание на най-голямото
Коментари Харесай

Трейлърите на най-очакваните кинохитове нажежиха Супербоул

Февруари е, а това значи Супербоул. 58-то издание на най-голямото спортно събитие в Съединени американски щати – финалът за купата на Националната футболна лига по традиция се трансформира в сцена и на огромното кино.

Стотици милиони фенове в Америка и по света вкусиха от вълнуващото многообразие на кинохитовете, които ни чакат през 2024 на огромния екран, с извънредни фрагменти от Дедпул & Върколака, Кралството на планетата на маймуните, Злосторница, Каскадьорът, Нито Звук: Ден първи, Мънкимен, Измислени другари, Аз, проклетникът 4, Отвътре на открито 2 и Кунг-фу панда 4.

Мънкимен-На 5 април една дребна искра може да изгори всичко. Номинираният за " Оскар " Дев Пател (Беднякът милионер, Лъв: Стъпки към дома) прави впечатляващия си tour-de-force режисьорски дебют с екшън трилъра Мънкимен. Вдъхновен от хиндуистката легенда за божеството Хануман, филмът споделя историята на Кид – неизвестен млад мъж, който е изгарян от желанието си да отмъсти на корумпираните водачи, които убиват майка му и систематично и необмислено смазват бедните в името на персоналната си полза.

Когато Кид намира метод да пробие в света на мрачния хайлайф, ръководещ града му, неговата детска контузия доближава точката си на шупване и мистериозно белязаните му ръце отприщват взривоопасно възмездие против тези, които са му лишили всичко.

Мънкимен раздава правдивост единствено в кината от 5 април. Каскадьорът - Каскадьорите са невъзпятите герои на киното, само че на 26 април неустоимо чаровните Райън Гослинг и Емили Блънт дружно с трансформиралия се в един от емблематичните екшън режисьори на нашето време Дейвид Лийч (Атомна русокоска, Дедпул 2, Бързи и гневни: Хобс и Шоу, Убийствен влак) ще ни предложат реверанс към тяхната специалността с осъществявания с доста комизъм, нескончаем и натруфен екшън Каскадьорът. Вдъхновен от едноименната известна ТВ поредност от 80-те, филмът споделя за Колт Сивърс (Гослинг) – белязан от борби каскадьор, който година откакто излиза от бизнеса, с цел да се концентрира както върху физическото, по този начин и върху психическото си здраве, е свикан назад в работа, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от някогашната му възлюбена Джоди Морено (Блънт) – изчезва безследно. Докато мистерията към изчезналата звезда се задълбочава, Колт се оказва увлечен в злокобен престъпен скрит план, който ще го тласне към ръба на рухване по-опасно от всяка каскада. Каскадьорът скача в кината на 26 април. Измислени другари - На 17 май с Измислени другари се оправяме към свят, в който въображението не познава граници и възраст, а нестихващата мощ на другарството е по-вдъхновяваща от всеки път! Създаден от самородния гений Джон Кразински Измислени другари е комедиен фентъзи филм, който наблюдава умилителната история на Бий – малко момиче, което се пробва да се оправи с компликациите на своето всекидневие след тежко житейско тестване.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР