Февруари 2022 г. ще бъде един от най-важните периоди през

...
Февруари 2022 г. ще бъде един от най-важните периоди през
Коментари Харесай

Февруари: Месец, в който ще обмисляте ПРЕМЕСТВАНЕ, Стрелци

Февруари 2022 година ще бъде един от най-важните интервали през годината за Стрелците. Това е по този начин, тъй като планетата Сатурн ще се намира в последните градуси на Водолей и ще се приготвя да навлезе в бранша на вашето местопребиваване. Това значи, че още в края на месеца ще усетите, че ви предстоят нови задължения, свързани с недвижими парцели.

Това може да е решение за ипотечен заем или ще би трябвало да се погрижите за по-възрастни родственици и да решите техния жилищен въпрос. Във всеки случай от края на февруари животът ви ще се промени и през идващите 3 години ще се посветите на дома, фамилията и роднините.

Пълнолунието в Лъв на 5 февруари настава във вашия отдалечен бранш - може да решите да пътувате, да мигрирате или да учите в съществено образователно заведение. Ако имате проекти да учите в чужбина, не се колебайте да действате.

Това ще е и времето, в което Сатурн е в бранша на недвижимите парцели през идващите 3 години просто ще ви принуди да наемете апартамент и да плащате прецизно съгласно сметките на хазяина.

Вероятно е също по този начин да завършите популяризирането на плана си в някоя от обществените мрежи или да потърсите експерт по разпространение, продуцент или треньор, който да ви помогне.

Новолунието на 20 февруари в Риби ще ви донесе нов цикъл на престояване. Нов апартамент, нов жилищен проект или даже концепция за миграция ще настъпи в полето ви до края на февруари. Предстои нов стадий и за вашите родители. Те може да стартират нова работа, пенсиониране, бракоразвод, пренасяне или продажба на неподвижен парцел.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР