Фетишът е предизвикване на сексуална възбуда в отговор на обект

...
Фетишът е предизвикване на сексуална възбуда в отговор на обект
Коментари Харесай

Това са най-популярните фетиши през 2023 г.

Фетишът е предизвикателство на полова възбуденост в отговор на обект или част от тялото, които не са типично полови и е по-често срещано при мъжете.
Много хора с култове би трябвало да имат обекта на своята възбуденост на разположение или да си го фантазират, сами или с сътрудник, с цел да се възбудят или доближат кулминационна точка. Обектите на неспокойствие могат да бъдат разнообразни, а от началото на тази година някои се откроиха, съдейки по най-вече търсения в Гугъл.
Кои са 5-те най-търсени култове в Гугъл от началото на годината.

Крака
Фетишите на краката са най-често търсените в Гугъл. Това може да се дължи частично на обстоятелството, че в тази категория е всичко, обвързвано с долните крака - обувки, чорапи, боготворене на краката, масаж на краката, смучене на пръсти и други Този култ може да бъде изразен по разнообразни способи, тъй че някои хора се възбуждат единствено като гледат краката си. Други избират да държат краката си в чорапи или обувки. Други обичат да ближат краката и/или пръстите си.

Бельо
Както при доста други, култът с бикини може да включва полова възбуденост от типа, чувството или даже миризмата на бикини (особено носени). Някои мъже обичат да носят бикини, предопределени за дами, тъй като гледката или чувството от носенето на дамско долни дрехи или мисълта да бъдат видени или хванати могат да бъдат вълнуващи. Някои хора се възбуждат единствено от бикини или избират да видят бикини на някой, което ги възбужда.

Високи токчета
Както при облеклата като бикини, някои хора се любуват на външния тип или чувството на високите токчета. Някои мъже обичат да носят обувки, в началото предопределени за дами. Някои се вълнуват единствено от типа на избрани обувки, а други избират да видят високи токчета на дама.

Найлонови чорапи и жартиери
Чорапи, чорапогащници и жартиери също са много чести търсения. Този култ може да включва носенето на чорапи по време на полова интензивност, носенето им като форма на послушание или оскърбление или даже разкъсването или връзването с тях.

Фетиш на ръцете
Фетишите на ръцете са по-рядко срещани от култовете на краката, само че въпреки всичко не са необичайност. Фетишът на ръцете може да включва привличане към пръстите, дланта или ноктите или характерни дейности, осъществявани от ръцете, колкото и извънредно да звучи на мнозина. Фетишът може да се осъществя в директна полова интензивност или да не е директно обвързван с нея, като сушене на облекла или осъществяване на несексуална активност с ръце.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР