Фестивалът Усмихни се, Карин дом “, който препълни за четвърта

...
Фестивалът Усмихни се, Карин дом “, който препълни за четвърта
Коментари Харесай

карин дом


Фестивалът „ Усмихни се, Карин дом “, който препълни за четвърта поредна година градината на Карин дом, съумя да обезпечи 34 558лв. за лечението на децата със специфични потребности в Карин дом. Фестивалът, трансформирал се в обичано събитие на Варна, събра още веднъж дребни и огромни, предоставяйки опция за пълноценно време на фамилиите дружно измежду природата в името на една идея.



Събитието, което се проведена15-ти и 16-ти септември беше посетено от над 5 000 варненци и посетители на града, които се забавляваха през целия уикенд в компанията на надарени музиканти, майстори готвачи, имаха опция да посетят щандовете на изложители със занаятчийски творения, био артикули и здравословни храни. Фестивалът предложи богата стратегия от занимания за децата, като обърна особено внимание върху просветителните, кулинарните и арт заниманията.



И тази година задачата на фестивала бе да започва новата образователна година с усмивка, като в това време да призове обществото да бъде по-толерантно към децата със специфични потребности и да схваща по-добре компликациите, пред които са изправени техните фамилии.



Събитието е едно от най-големите благотворителни събития във Варна и се провежда в поддръжка на трепатията на децата със специфични потребности в Карин дом и по- особено в поддръжка на група „ Усмивка “, която е основана и финансирана към този момент четвърта година от средствата, събрани от фестивала.



„ Искам сърдечно да благодаря от името на целия екип на Карин дом, на всички деца и възрастни, които посетиха фестивала и се забавляваха дружно с нас за идеята. Заедно - готвачи, фермери, занаятчии, актьори, донори и доброволци успяхме да съберем 34 558лв.лв в поддръжка на група " Усмивка ". Това е една група, която няма еквивалент във Варна и даже в страната, в която поддръжка, терапия и образование получават деца с сложни и интензивни потребности и която дава късмет за по-добро бъдеще на тези деца. Без Вас фестивалът не би имал смисъл! Благодарим Ви! Благодарим Ви за усмивките и за моментите, прекарани дружно в градината на Карин дом. За нашия екип и фамилиите, които посещават Карин дом да знаем, че имаме Вашата поддръжка значи доста! “ – показа Изпълнителният шеф на Карин дом, Мая Донева.

*публикация

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР