Фестивалът“Светът е за всички ще се проведе в навечерието на

...
Фестивалът“Светът е за всички ще се проведе в навечерието на
Коментари Харесай

Започва подготовката за поредното издание на фестивала “Светът е за всички”

Фестивалът “Светът е за всички ” ще се организира в навечерието на 3 декември- Междунардониятден на хората с увреждания. Това ще бъде четиринадесетото мупоредно издание, само че поради неблагопориятната епидемиологична конюнктура, итази година /трета поредна/ той ще се организира виртуално.

За присъединяване в„ Светът е за всички ” се насочат предложения към хора с увреждания – деца и лица, консуматори на обществени услуги и членове на Сдружения на и за хора с увреждания от цялата страна. Събитието насърчаваопознаването, съхранението и обогатяването на културното разнообразие, защото дава опция на хора с разнообразни благоприятни условия да се презентират посредством формите на изкуството. Тосе провежда и организира от Сдружение „ Смело сърце ” в партньорство със Сдруженията „ Регионална досегаемост ”, „ Смелост ”, „ Воля ”, „ Кураж ”, „ Дунавско зарево ” и „ Олимп – спортът е равнопоставен “.

За присъединяване в концертавсяка организация би трябвало да приготви и запише в електронен формат двеизпълнения, времетраенето, на които да не надвишава 10 минути. За интервала от 1 до 15 ноември ще се разпространяват осъществяванията и ще се дефинират тези 3 от тях, които са получили най-вече лайкове на Facebook страницатана фестивала.Тази година фестивалът има подтема: „ Дунав е в мен “. Специално жури ще дефинира тримаот участниците, които сполучливо саявключили впредставянетоси. А за присъединяване в изложбатавсяка организация би трябвало да изпрати фотоси на до 10 експоната, които ще бъдат оповестени в електроненалбум и ще се провежда благотворителната им ликвидация.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР