Фестивалът SOLAR SUMMER е в разгара си, а времето до

...
Фестивалът SOLAR SUMMER е в разгара си, а времето до
Коментари Харесай

За първи път в България: Diplo пристига за SOLAR SUMMER 2023

Фестивалът SOLAR SUMMER е в разгара си, а времето до едно от най-очакваните събития в летния календар на хиляди фенове на електронната музика понижава. На 11 август на пристанище Бургас ще посрещнем за първи път в България именития Diplo.

Американският диджей и продуцент с тринадесет номинации за " Грами " идва дружно с още едно, добре познато име на международната сцена - Seth Troxler. Освен в качествените актьори, уредниците от YALTA CLUB влагат и специфични старания в звуковите и образни резултати, които ще създадат шоуто още по-специално.

Събитията от програмата на SOLAR започнаха още в края на юни и не престават с идването на неповторимия Solomun довечера на пристанище Бургас. След това почитателите се насочат към дневните празненства SOLAR ISLAND в компанията на Hernan Cattaneo и Kristian Beyer от дуото Ame на 5 и 6 август.

Второто вечерно празненство на пристанище Бургас ще се организира през втория уикенд на август и ще бъде маркиран с присъединяване на световноизвестния Томас Уесли Пентц, прочут като Diplo. Безспорно, той е един от най-търсените диджеи и продуценти в света, прочут със колаборациите си със звезди като Beyoncé, Justin Bieber, Lil Wayne, Britney Spears, Chris Brown, Ariana Grande, Madonna и доста други. През последните двадесет години Diplo има тринадесет номинации за награди " Грами ", от които е спечелил общо три - през 2016 година печели премията за най-хубав денс/електронен релийз и албум дружно с Justin Bieber и Skrillex, а през 2019 година е награден за най-хубав денс релийз за песента Eelectricity, която издаде дружно с Dua Lipa и известния продуцент Mark Ronson.

В допълнение към независимите издания, американският музикален виртуоз е един от създателите и креативен шеф на четири огромни плана: диджей триото Major Lazer, плана LSD с артистите Sia и Labrinth, дуото Jack Ü със Skrillex и продуцентското дуо Silk City с Mark Ronson.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР