Фестивалът от 1975 г.: Малайзийският фестивал заплашва със съдебни действия след целувката на Мати Хийли на сцената с колега от групата

...
Малайзия забранява Целувката от 1975 г. след сценичната целувкаПо време
Коментари Харесай

Малайзия забранява Целувката от 1975 г. след сценичната целувка

По време на изпълнението на групата на фестивала г-н Хийли каза, че планира да се оттегли от шоу, тъй като не „виждаше смисъл да покани The 1975 в държава и след това да ни каже с кого можем да правим секс“.

Но 34-годишният каза, че е решил да се появи на фестивала защото не искаше да разочарова феновете.

„За съжаление не получавате набор от много вдъхновяващи песни, защото съм бесен, по дяволите, и това не е честно спрямо вас, защото вие не сте представител на вашето правителство, защото сте млади хора и съм сигурен, че много от вас са гейове, прогресивни и готини", се съобщава, че е казал той на тълпата.

След това той целуна негов колега от групата.

Няколко минути по-късно г-н Хийли излезе от сцената, преди да се върне и да каже: „Добре, току-що ни забраниха да влизаме в Куала Лумпур, ще се видим по-късно.“

Малайзиецът Министерството на комуникациите и цифровите технологии каза миналия месец The 1975 е бил в черния списък на орган, който контролира чуждестранни артисти, свирещи в Малайзия.

The 1975 след това отмениха две турнета в Азия - на We The Fest в Джакарта, Индонезия, и в Taipei Music Center в Тайван - след събитието.

Представител на групата е потърсен за коментар от Sky News.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР